Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Se de vilde tal: Så meget omsætter verdens største tech-selskaber for i timen

Finans har regnet på, hvor meget de store tech-selskaber som Amazon, Apple og Alphabet tjener i timen. Her er resultatet.

Knap 200 millioner kroner.

Så meget omsætter Amazon for i timen.

Det viser en udregning, som Finans står bag.

Mediet har set nærmere på tech-selskabers seneste kvartalsomsætning og divideret summerne ud per time.

Helt præcist omsætter Amazon for 29 millioner dollars i timen, svarende til 195 millioner kroner, lidt over 3 millioner kroner hvert eneste minut eller knap 55.000 kroner hvert eneste sekund døgnet rundt.

Og det er selvfølgelig ikke kun Amazon, der kan fremvise voldsomme omsætningstal på 60 minutter.

På andenpladsen kommer Apple ind med 165 millioner kroner i timen, mens Alphabet, der er selskabet bag Google, 'kun' kan præstere 120 millioner kroner.

Microsoft kryber lige over 100 millioner kroner i timen, mens bundskraberne, Facebook og Netflix, må tage til takke med henholdsvis 52 og 16 millioner kroner i timen i Finans' udregning.

I seneste kvartalsregnskab omsatte Amazon for 63,4 milliarder dollar - en vækst på cirka 20 procent sammenlignet med samme kvartal i 2018.

Det kan du læse mere om her: Trods hård konkurrence fra Microsoft Azure: AWS vokser med 37 procent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere