Artikel top billede

(Foto: Claus Sjödin)

Mobilepay ramt af nedbrud i formiddag - kender endnu ikke årsagen

Opdateret: Den populære betalingstjeneste har tirsdag formiddag været ramt af et nedbrud.

"Der skete en teknisk fejl, prøv igen senere."

Er du blevet mødt af den meddelelse, når du løbet af dagen har forsøgt at logge på Mobilepay, så er det ikke din telefon, som det har været galt med.

Mobilepays pressechef Peter Kjærgaaard bekræfter over for Computerworld, at selskabets tjenester i løbet af dagen har været ramt af nedbrud, men at tjenesten nu igen er oppe at køre.

”Vores tjenester har hostet lidt henover formiddagen, hvor vi har været nede i perioder. Vi har dog været hele ned fra klokken 11.47,” siger han og tilføjer

"Jeg håber derfor også, at det står klart for alle, at det er os der er nede og det ikke er deres telefoner, som det er galt med."

Peter Kjærgaard oplyser, at Mobilepay endnu ikke kender årsagen til at problemerne er opstået, men at de nu er blevet udbedret og klokken 12.21 var tjenesterne igen online.

"Vi har skiftet vores trafik over på en anden availability zone, og det fik os op at køre igen, og lige nu fungerer begge zoner igen. Vi leder stadig efter triggeren, så vi kan finde frem til årsagen," siger han

Alle tjenester var nede

Ifølge Peter Kjærgaard er det alle Mobilepays tjenester, som var nede i forbindelse med nedbruddet

”Det vil sige, at det den private Mobilepay, vores app-switch, vores online, vores point of sale og Mobilepay Subscription,” siger han.

Artiklen er klokken 12:53 blevet opdateret med oplysninger om, at MobilePay igen fungerer problemfrit.

Læs også: MobilePay indfører nyt gebyr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere