Artikel top billede

Mobilepay ramt af nedbrud i formiddag - kender endnu ikke årsagen

Opdateret: Den populære betalingstjeneste har tirsdag formiddag været ramt af et nedbrud.

"Der skete en teknisk fejl, prøv igen senere."

Er du blevet mødt af den meddelelse, når du løbet af dagen har forsøgt at logge på Mobilepay, så er det ikke din telefon, som det har været galt med.

Mobilepays pressechef Peter Kjærgaaard bekræfter over for Computerworld, at selskabets tjenester i løbet af dagen har været ramt af nedbrud, men at tjenesten nu igen er oppe at køre.

”Vores tjenester har hostet lidt henover formiddagen, hvor vi har været nede i perioder. Vi har dog været hele ned fra klokken 11.47,” siger han og tilføjer

"Jeg håber derfor også, at det står klart for alle, at det er os der er nede og det ikke er deres telefoner, som det er galt med."

Peter Kjærgaard oplyser, at Mobilepay endnu ikke kender årsagen til at problemerne er opstået, men at de nu er blevet udbedret og klokken 12.21 var tjenesterne igen online.

"Vi har skiftet vores trafik over på en anden availability zone, og det fik os op at køre igen, og lige nu fungerer begge zoner igen. Vi leder stadig efter triggeren, så vi kan finde frem til årsagen," siger han

Alle tjenester var nede

Ifølge Peter Kjærgaard er det alle Mobilepays tjenester, som var nede i forbindelse med nedbruddet

”Det vil sige, at det den private Mobilepay, vores app-switch, vores online, vores point of sale og Mobilepay Subscription,” siger han.

Artiklen er klokken 12:53 blevet opdateret med oplysninger om, at MobilePay igen fungerer problemfrit.

Læs også: MobilePay indfører nyt gebyr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år
Halvandet år efter kontrakt-underskrivelsen med Netcompany er omkostningerne til levering af politiets kommende planlægnings-system allerede steget med næsten 20 procent, mens hele projektet skal replanlægges. Det bliver nu mere end et år forsinket. Se her, hvornår det for politiet vitale system ventes klart.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.