Mobilepay ramt af nedbrud i formiddag - kender endnu ikke årsagen

Opdateret: Den populære betalingstjeneste har tirsdag formiddag været ramt af et nedbrud.

"Der skete en teknisk fejl, prøv igen senere."

Er du blevet mødt af den meddelelse, når du løbet af dagen har forsøgt at logge på Mobilepay, så er det ikke din telefon, som det har været galt med.

Mobilepays pressechef Peter Kjærgaaard bekræfter over for Computerworld, at selskabets tjenester i løbet af dagen har været ramt af nedbrud, men at tjenesten nu igen er oppe at køre.

”Vores tjenester har hostet lidt henover formiddagen, hvor vi har været nede i perioder. Vi har dog været hele ned fra klokken 11.47,” siger han og tilføjer

"Jeg håber derfor også, at det står klart for alle, at det er os der er nede og det ikke er deres telefoner, som det er galt med."

Peter Kjærgaard oplyser, at Mobilepay endnu ikke kender årsagen til at problemerne er opstået, men at de nu er blevet udbedret og klokken 12.21 var tjenesterne igen online.

"Vi har skiftet vores trafik over på en anden availability zone, og det fik os op at køre igen, og lige nu fungerer begge zoner igen. Vi leder stadig efter triggeren, så vi kan finde frem til årsagen," siger han

Alle tjenester var nede
Ifølge Peter Kjærgaard er det alle Mobilepays tjenester, som var nede i forbindelse med nedbruddet

”Det vil sige, at det den private Mobilepay, vores app-switch, vores online, vores point of sale og Mobilepay Subscription,” siger han.

Artiklen er klokken 12:53 blevet opdateret med oplysninger om, at MobilePay igen fungerer problemfrit.


Læs også: MobilePay indfører nyt gebyr


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Det skal dit endpoint detection and response-system kunne
EDR, eller endpoint detection and response, lovede egentlig bedre it-sikkerhed og bedre overblik. Men resultaterne er ikke helt overbevisende. I dette whitepaper kan du læse om nogle af begrundelserne for, at traditionel EDR kan drille – blandt andet et systemerne kæmper med manglende integration af data fra andre kilder. Samtidig får du i dette whitepaper en checkliste for, hvad du kan forvente at dit endpoint detection and response-system skal kunne samt en række relevante use cases.