Artikel top billede

Foto: Sapbasis.

Trifork køber dansk SAP-selskab

Trifork Group overtager majoriteten i den danske SAP-virksomhed Sapbasis.

Trifork Group har købt 50,1 procent af det danske SAP-hus Sapbasis.

Det er Trifork-virksomheden Netic, der i det daglige får det tætteste samarbejde med den danske virksomhed.

Det meddeleler SAP-selskabet i en meddelelse.

"Ved at blive en del af Trifork-familien får vi mulighed for at vokse som virksomhed – både vertikalt og horisontalt – hvilket igen vil sætte os i stand til at tilbyde brede services til vores kunder. Partnerskabet åbner døren både for Trifork-familien, for Netic og for os, til i fællesskab at levere ydelser og opfylde vores mål om at blive den foretrukne SAP drifts- og tekniske implementeringspartner," lyder det i meddelelsen fra Jesper Riiber Høj, administererende direktør i Sapbasis.

Læs også: Kommuner og regioner får ny partner i stor-udbud om telemedicin: Satser stort på Kubernetes

Derfor køber Trifork Sapbasis

Ingen af parterne har oplyst prisen for handlen, som officielt trådte i kraft 7. januar.

Opkøbet glæder Steen Jensen, topchef for Netic.

"Dette er noget som mange af vores kunder har efterspurgt gennem længere tid – og vi kan nu levere og skabe vækst på dette forretningsområde," lyder det fra Steen Jensen i meddelelsen, som fortsætter:

"Sapbasis er i vores optik et af de bedste SAP-konsulent- og driftshuse i Danmark med kompetencer, der ikke har deres match på hjemmemarkedet, hvilket en lang række udtalelser fra deres kunder bekræfter."

Læs også: Afsløring: Kommuner og regioner dropper AWS i stor aftale på grund af bekymring om persondataPremium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.