Ingram Micros danske landechef er færdig i selskabet: Har ikke lagt planer for fremtiden

Ingram Micros danske landechef, Jakob Kvist-Sørensen, forlader selskabet uden at have lagt en plan for fremtiden. Hans exit er resultat af en fælles beslutning, lyder det.

Jakob Kvist-Sørensen har sidste arbejdsdag som dansk landechef hos it-distributøren Ingram Micro 31. januar.

Den afgående direktør, som har været i Ingram Micro siden maj 2017, har ikke et umiddelbart bud på, hvad han vil besæftige sig med, når han træder af.

Det skriver ITWatch.

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave endnu. Det er uvist. Hvorfor jeg stopper er egentlig en fælles beslutning mellem den nordiske direktør, Jonas Elmgren, og jeg, hvor vi over en periode er blevet enige om, at det er bedst at stoppe her. Det har været meget udramatisk," fortæller Jakob Kvist-Sørensen til mediet.

Hans afløser er allerede fundet, og han kommer internt fra selskabets danske afdeling. Det er finansdirketøren Anders Ravn, der overtager rollen som administrerende direktør.

Læs også: Her er de 21 mest lukrative it-købmænd: Vinderen har hævet indtjeningen med over 200 procent på fire år

Ingram Micro er en kinesiskejet it-distributør med 33.000 medarbejdere på verdensplan og en omsætning på lidt over 50 milliarder dollar - eller hvad der svarer til 341 milliarder kroner.

I 2018 havde den danske afdeling en omsætning på 1,39 milliarder kroner. Tallet har dog været faldende siden 2016, hvor tallet lød på 1,85 milliarder kroner.

Driftsresultatet for 2018 lød på 45 millioner kroner, hvilket er 10 millioner lavere end året forinden.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?