Artikel top billede

Ingram Micros danske landechef er færdig i selskabet: Har ikke lagt planer for fremtiden

Ingram Micros danske landechef, Jakob Kvist-Sørensen, forlader selskabet uden at have lagt en plan for fremtiden. Hans exit er resultat af en fælles beslutning, lyder det.

Jakob Kvist-Sørensen har sidste arbejdsdag som dansk landechef hos it-distributøren Ingram Micro 31. januar.

Den afgående direktør, som har været i Ingram Micro siden maj 2017, har ikke et umiddelbart bud på, hvad han vil besæftige sig med, når han træder af.

Det skriver ITWatch.

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave endnu. Det er uvist. Hvorfor jeg stopper er egentlig en fælles beslutning mellem den nordiske direktør, Jonas Elmgren, og jeg, hvor vi over en periode er blevet enige om, at det er bedst at stoppe her. Det har været meget udramatisk," fortæller Jakob Kvist-Sørensen til mediet.

Hans afløser er allerede fundet, og han kommer internt fra selskabets danske afdeling. Det er finansdirketøren Anders Ravn, der overtager rollen som administrerende direktør.

Læs også: Her er de 21 mest lukrative it-købmænd: Vinderen har hævet indtjeningen med over 200 procent på fire år

Ingram Micro er en kinesiskejet it-distributør med 33.000 medarbejdere på verdensplan og en omsætning på lidt over 50 milliarder dollar - eller hvad der svarer til 341 milliarder kroner.

I 2018 havde den danske afdeling en omsætning på 1,39 milliarder kroner. Tallet har dog været faldende siden 2016, hvor tallet lød på 1,85 milliarder kroner.

Driftsresultatet for 2018 lød på 45 millioner kroner, hvilket er 10 millioner lavere end året forinden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere