Ingram Micros danske landechef er færdig i selskabet: Har ikke lagt planer for fremtiden

Ingram Micros danske landechef, Jakob Kvist-Sørensen, forlader selskabet uden at have lagt en plan for fremtiden. Hans exit er resultat af en fælles beslutning, lyder det.

Jakob Kvist-Sørensen har sidste arbejdsdag som dansk landechef hos it-distributøren Ingram Micro 31. januar.

Den afgående direktør, som har været i Ingram Micro siden maj 2017, har ikke et umiddelbart bud på, hvad han vil besæftige sig med, når han træder af.

Det skriver ITWatch.

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave endnu. Det er uvist. Hvorfor jeg stopper er egentlig en fælles beslutning mellem den nordiske direktør, Jonas Elmgren, og jeg, hvor vi over en periode er blevet enige om, at det er bedst at stoppe her. Det har været meget udramatisk," fortæller Jakob Kvist-Sørensen til mediet.

Hans afløser er allerede fundet, og han kommer internt fra selskabets danske afdeling. Det er finansdirketøren Anders Ravn, der overtager rollen som administrerende direktør.

Læs også: Her er de 21 mest lukrative it-købmænd: Vinderen har hævet indtjeningen med over 200 procent på fire år

Ingram Micro er en kinesiskejet it-distributør med 33.000 medarbejdere på verdensplan og en omsætning på lidt over 50 milliarder dollar - eller hvad der svarer til 341 milliarder kroner.

I 2018 havde den danske afdeling en omsætning på 1,39 milliarder kroner. Tallet har dog været faldende siden 2016, hvor tallet lød på 1,85 milliarder kroner.

Driftsresultatet for 2018 lød på 45 millioner kroner, hvilket er 10 millioner lavere end året forinden.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere


Digitalt seminar: Styrk økonomistyringen i en krisetid med AI og robotter

Det stiller store krav til virksomhedens økonomistyring. Blandt andet fordi det er blevet sværere end nogensinde at tage bestik af virksomhedens økonomi, konkurrence- og driftssituation på selv den korte bane. Få inspiration til at komme i gang med at styrke økonomistyringen med AI og ML på grundlag af konkrete input og erfaringer.

24. september 2020 | Læs mere


Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Den store test: Configurable Business Documents vs. SSRS og Lasernet
3 Output Management løsninger i direkte sammenligning. Vi har sat markedets 3 mest populære dokumenthåndteringsværktøjer under lup og vurderet bl.a. anvendelsesområder, muligheder og begrænsninger for hver løsning. Whitepaperet giver dig et overblik over forskellige muligheder indenfor implementering, design, udvikling og vedligeholdelse af eksterne ERP business documenter i Microsoft Dynamics 365 til Finance & Operations.