Artikel top billede

Ingram Micros danske landechef er færdig i selskabet: Har ikke lagt planer for fremtiden

Ingram Micros danske landechef, Jakob Kvist-Sørensen, forlader selskabet uden at have lagt en plan for fremtiden. Hans exit er resultat af en fælles beslutning, lyder det.

Jakob Kvist-Sørensen har sidste arbejdsdag som dansk landechef hos it-distributøren Ingram Micro 31. januar.

Den afgående direktør, som har været i Ingram Micro siden maj 2017, har ikke et umiddelbart bud på, hvad han vil besæftige sig med, når han træder af.

Det skriver ITWatch.

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave endnu. Det er uvist. Hvorfor jeg stopper er egentlig en fælles beslutning mellem den nordiske direktør, Jonas Elmgren, og jeg, hvor vi over en periode er blevet enige om, at det er bedst at stoppe her. Det har været meget udramatisk," fortæller Jakob Kvist-Sørensen til mediet.

Hans afløser er allerede fundet, og han kommer internt fra selskabets danske afdeling. Det er finansdirketøren Anders Ravn, der overtager rollen som administrerende direktør.

Læs også: Her er de 21 mest lukrative it-købmænd: Vinderen har hævet indtjeningen med over 200 procent på fire år

Ingram Micro er en kinesiskejet it-distributør med 33.000 medarbejdere på verdensplan og en omsætning på lidt over 50 milliarder dollar - eller hvad der svarer til 341 milliarder kroner.

I 2018 havde den danske afdeling en omsætning på 1,39 milliarder kroner. Tallet har dog været faldende siden 2016, hvor tallet lød på 1,85 milliarder kroner.

Driftsresultatet for 2018 lød på 45 millioner kroner, hvilket er 10 millioner lavere end året forinden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere