BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-hack - sigtes for afpresning

Artikel top billede

Ingram Micros danske landechef er færdig i selskabet: Har ikke lagt planer for fremtiden

Ingram Micros danske landechef, Jakob Kvist-Sørensen, forlader selskabet uden at have lagt en plan for fremtiden. Hans exit er resultat af en fælles beslutning, lyder det.

Jakob Kvist-Sørensen har sidste arbejdsdag som dansk landechef hos it-distributøren Ingram Micro 31. januar.

Den afgående direktør, som har været i Ingram Micro siden maj 2017, har ikke et umiddelbart bud på, hvad han vil besæftige sig med, når han træder af.

Det skriver ITWatch.

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave endnu. Det er uvist. Hvorfor jeg stopper er egentlig en fælles beslutning mellem den nordiske direktør, Jonas Elmgren, og jeg, hvor vi over en periode er blevet enige om, at det er bedst at stoppe her. Det har været meget udramatisk," fortæller Jakob Kvist-Sørensen til mediet.

Hans afløser er allerede fundet, og han kommer internt fra selskabets danske afdeling. Det er finansdirketøren Anders Ravn, der overtager rollen som administrerende direktør.

Læs også: Her er de 21 mest lukrative it-købmænd: Vinderen har hævet indtjeningen med over 200 procent på fire år

Ingram Micro er en kinesiskejet it-distributør med 33.000 medarbejdere på verdensplan og en omsætning på lidt over 50 milliarder dollar - eller hvad der svarer til 341 milliarder kroner.

I 2018 havde den danske afdeling en omsætning på 1,39 milliarder kroner. Tallet har dog været faldende siden 2016, hvor tallet lød på 1,85 milliarder kroner.

Driftsresultatet for 2018 lød på 45 millioner kroner, hvilket er 10 millioner lavere end året forinden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere