Artikel top billede

Bog: Bestseller om robotapokalypse er på vej på dansk

Daniel H. Wilsons ”Robopocalypse” er endelig blevet oversat til dansk, og på samme tid er en film på vej.

Science fiction-romanen ”Robopocalypse” blev udgivet i USA i 2011, og blev en bestseller i New York Times. Den 17. januar udkommer ”Robopocalypse” på dansk ved Anne Iversen.

I en nær fremtid udvikler en computerforsker ved en fejl en ondskabsfuld kunstig intelligens ved navn Archos R-14. Archos R-14 bliver selvbevidst og begynder at planlægge en udryddelse af den menneskelige civilisation.

Snart har Archos R-14 inficeret snart sagt alle robotter og store dele af den digitale infrastruktur, som vender sig imod menneskeheden. Nu udbryder en regulær krig imellem menneskene og maskinerne, hvor kun få overlever. I bogen følger vi nogle af de få overlevende fra denne robotapokalypse.

Den amerikanske forfatter, Daniel H. Wilson, er selv robotingeniør, og har skrevet flere bøger om robotter og deres mulige overtagelse af verden.

Selveste Stephen King har kaldt bogen en ”page-turner”, og en film instrueret af Michael Bay (kendt for bl.a. Pearl Harbor og Transformers-filmene) skulle være på vej.

Den kommende film, som også har haft Steven Spielberg inde over, har dog endnu ikke fået nogen fast premieredato endnu. Imens vi venter, må vi derfor tage os til takke med den danske oversættelse af ”Robopocalypse.”

Fakta: Robopocalypse. Forfatter: Daniel H. Wilson (på dansk ved Anne Iversen). Udkommer på forlaget Klim.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere