Artikel top billede

Bog: Bestseller om robotapokalypse er på vej på dansk

Daniel H. Wilsons ”Robopocalypse” er endelig blevet oversat til dansk, og på samme tid er en film på vej.

Science fiction-romanen ”Robopocalypse” blev udgivet i USA i 2011, og blev en bestseller i New York Times. Den 17. januar udkommer ”Robopocalypse” på dansk ved Anne Iversen.

I en nær fremtid udvikler en computerforsker ved en fejl en ondskabsfuld kunstig intelligens ved navn Archos R-14. Archos R-14 bliver selvbevidst og begynder at planlægge en udryddelse af den menneskelige civilisation.

Snart har Archos R-14 inficeret snart sagt alle robotter og store dele af den digitale infrastruktur, som vender sig imod menneskeheden. Nu udbryder en regulær krig imellem menneskene og maskinerne, hvor kun få overlever. I bogen følger vi nogle af de få overlevende fra denne robotapokalypse.

Den amerikanske forfatter, Daniel H. Wilson, er selv robotingeniør, og har skrevet flere bøger om robotter og deres mulige overtagelse af verden.

Selveste Stephen King har kaldt bogen en ”page-turner”, og en film instrueret af Michael Bay (kendt for bl.a. Pearl Harbor og Transformers-filmene) skulle være på vej.

Den kommende film, som også har haft Steven Spielberg inde over, har dog endnu ikke fået nogen fast premieredato endnu. Imens vi venter, må vi derfor tage os til takke med den danske oversættelse af ”Robopocalypse.”

Fakta: Robopocalypse. Forfatter: Daniel H. Wilson (på dansk ved Anne Iversen). Udkommer på forlaget Klim.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital