Artikel top billede

Bog: Bestseller om robotapokalypse er på vej på dansk

Daniel H. Wilsons ”Robopocalypse” er endelig blevet oversat til dansk, og på samme tid er en film på vej.

Science fiction-romanen ”Robopocalypse” blev udgivet i USA i 2011, og blev en bestseller i New York Times. Den 17. januar udkommer ”Robopocalypse” på dansk ved Anne Iversen.

I en nær fremtid udvikler en computerforsker ved en fejl en ondskabsfuld kunstig intelligens ved navn Archos R-14. Archos R-14 bliver selvbevidst og begynder at planlægge en udryddelse af den menneskelige civilisation.

Snart har Archos R-14 inficeret snart sagt alle robotter og store dele af den digitale infrastruktur, som vender sig imod menneskeheden. Nu udbryder en regulær krig imellem menneskene og maskinerne, hvor kun få overlever. I bogen følger vi nogle af de få overlevende fra denne robotapokalypse.

Den amerikanske forfatter, Daniel H. Wilson, er selv robotingeniør, og har skrevet flere bøger om robotter og deres mulige overtagelse af verden.

Selveste Stephen King har kaldt bogen en ”page-turner”, og en film instrueret af Michael Bay (kendt for bl.a. Pearl Harbor og Transformers-filmene) skulle være på vej.

Den kommende film, som også har haft Steven Spielberg inde over, har dog endnu ikke fået nogen fast premieredato endnu. Imens vi venter, må vi derfor tage os til takke med den danske oversættelse af ”Robopocalypse.”

Fakta: Robopocalypse. Forfatter: Daniel H. Wilson (på dansk ved Anne Iversen). Udkommer på forlaget Klim.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere