Bog: Bestseller om robotapokalypse er på vej på dansk

Daniel H. Wilsons ”Robopocalypse” er endelig blevet oversat til dansk, og på samme tid er en film på vej.

Science fiction-romanen ”Robopocalypse” blev udgivet i USA i 2011, og blev en bestseller i New York Times. Den 17. januar udkommer ”Robopocalypse” på dansk ved Anne Iversen.

I en nær fremtid udvikler en computerforsker ved en fejl en ondskabsfuld kunstig intelligens ved navn Archos R-14. Archos R-14 bliver selvbevidst og begynder at planlægge en udryddelse af den menneskelige civilisation.

Snart har Archos R-14 inficeret snart sagt alle robotter og store dele af den digitale infrastruktur, som vender sig imod menneskeheden. Nu udbryder en regulær krig imellem menneskene og maskinerne, hvor kun få overlever. I bogen følger vi nogle af de få overlevende fra denne robotapokalypse.

Den amerikanske forfatter, Daniel H. Wilson, er selv robotingeniør, og har skrevet flere bøger om robotter og deres mulige overtagelse af verden.

Selveste Stephen King har kaldt bogen en ”page-turner”, og en film instrueret af Michael Bay (kendt for bl.a. Pearl Harbor og Transformers-filmene) skulle være på vej.

Den kommende film, som også har haft Steven Spielberg inde over, har dog endnu ikke fået nogen fast premieredato endnu. Imens vi venter, må vi derfor tage os til takke med den danske oversættelse af ”Robopocalypse.”

Fakta: Robopocalypse. Forfatter: Daniel H. Wilson (på dansk ved Anne Iversen). Udkommer på forlaget Klim.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Tag med CIO Peter Cabello Holmberg bag facaden i Pandoras 'digitale powerhouse': Her er den storstilede plan
Interview: Pandoras Digital Hub er gået i luften med tre måneders forsinkelse. CIO Peter Cabello Holmberg har vist Computerworld rundt i smykkegigantens digitale innovationsenhed, der fortsat er under opførsel. Til september er det sidste byggerod erstattet af et command center for Pandoras e-commerce-platform. "Det kommer virkeligt til at gøre en forskel, det vi kommer til at arbejde med i løbet af de næste par år," lyder det.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.