Artikel top billede

Direktør i Cardlay, Jørgen Christian Juul (forrest) og bestyrelsesformand Torben Frigaard Rasmussen).

Danske Cardlay indgår stor-aftale med betalingsgiganten Mastercard: "Det siger sig selv, at det her er kæmpe stort"

Det danske fintech-selskab Cardlay indgår stor-aftale med Mastercard. “Det siger sig selv, at det her er kæmpe stort,” siger direktør Jørgen Christian Juul.

Det fremadstormende odensianske fintech-selskab Cardlay har meget store forventninger til en splinterny aftale, som selskabet netop har underskrevet med betalings-giganten Mastercard Europe.

Cardlay - der har blot fire år på bagen - står bag en software-løsning til at adminsitrere firma-betalingskort, der gør det muligt at få et overblik over brugernes udgifter, så det eksempelvis er nemmere at bogføre udgifterne og få udenlandsk moms refunderet.

Aftalen med Mastercard Europa baner vejen ind på et kæmpemarked, da den betyder, at Cardlay vil blive tilbudt via de europæiske banker, der udsteder Mastercard til europæiske virksomheder.

”Det siger sig selv, at det her er kæmpe stort for en ung virksomhed som Cardlay,” siger selskabets grundlægger og topchef, Jørgen Christian Juul.

Forventer 10 millioner firmakort

Han peger på, at Cardlay forventer, at den nye aftale vil betyde, at Cardlay-løsningen om to år vil være bygget ind i 10 millioner firmakort.

“På den korte bane går vi efter at have aftaler på plads med 10 banker, der har mindst 500.000 kunder i deres kortportefølje. Og vi er allerede langt i forhandlingerne med tre banker,” siger han.

Cardlay - der har omkring 50 medarbejdere - hentede i efteråret en kapitalindsprøjtning på 70 millioner kroner fra Seed Capital og SEB og indgik samtidig partnerskab med Eurocard i Norden.

”Mastercard har en kæmpe interesse i, at vi hurtigt kan lægge et digitalt lag ind over bank- og kreditkortsystemer. På den måde kan deres partnerbanker med Cardlays løsning tilbyde erhvervskunder en hel pallette af nye services direkte på deres eksisterende firmakort – vel og mærke uden kunderne behøver at skifte til en anden platform, bank eller kortudbyder. Og det er helt essentielt for bankerne, fordi de derved bevarer relationen til kunderne,” lyder det fra Jørgen Christian Juul.

Til Finans fortæller han, at aftalen vil føre til en meromsætning i 2020 på 30 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.