Artikel top billede

Cisco advarer alle brugere mod sårbarhed: Hackere kan få adgang til følsomme dele af systemet

Cisco advarer nu mod en sårbarhed, hvor hackerne kan få adgang til følsomme oplysninger gennem et af virksomhedens systemer. En opdatering er gjort tilgængelig, og Cisco opfordrer alle brugere til at hente den.

Cisco advarer mod en sårbarhed, der kan give hackere adgang til følsomme oplysninger.

Det drejer sig om selskabets softwarelicensstyringsværktøj, som Cisco nu opfordrer alle brugere til at opdatere.

Selv karakteriserer Cisco alvorlighedsgraden til at være på 9,8 ud af 10 mulige.

"En sårbarhed i High Availability (HA) service af Cisco Smart Software Manager On-Prem kan give uautoriserede angribere adgang til følsomme dele af systemet med en højtpriviligeret konto," skriver Cisco.

Cisco har allerede udgivet softwareopdateringer, der kan hentes ned for at undgå eventuelle hackerangreb.

Læs også: Teknisk topchef i Cisco: Du kan ikke stole på nogen enheder på netværket

Det drejer sig om et statisk kodeord, der blevet identificeret af en belgisk it-konsulent, som har rapporteret dette til Cisco, skriver ZDNet.

Dette statiske kodeord kan give adgang til systemet uden at angriberen har et validt login.

Sårbarheden kan udnyttes med en såkaldt højtpriviligeret default-konto, hvor der kan foretages ændring af indstillinger, læse og overskrive data.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere