Artikel top billede

Cisco advarer alle brugere mod sårbarhed: Hackere kan få adgang til følsomme dele af systemet

Cisco advarer nu mod en sårbarhed, hvor hackerne kan få adgang til følsomme oplysninger gennem et af virksomhedens systemer. En opdatering er gjort tilgængelig, og Cisco opfordrer alle brugere til at hente den.

Cisco advarer mod en sårbarhed, der kan give hackere adgang til følsomme oplysninger.

Det drejer sig om selskabets softwarelicensstyringsværktøj, som Cisco nu opfordrer alle brugere til at opdatere.

Selv karakteriserer Cisco alvorlighedsgraden til at være på 9,8 ud af 10 mulige.

"En sårbarhed i High Availability (HA) service af Cisco Smart Software Manager On-Prem kan give uautoriserede angribere adgang til følsomme dele af systemet med en højtpriviligeret konto," skriver Cisco.

Cisco har allerede udgivet softwareopdateringer, der kan hentes ned for at undgå eventuelle hackerangreb.

Læs også: Teknisk topchef i Cisco: Du kan ikke stole på nogen enheder på netværket

Det drejer sig om et statisk kodeord, der blevet identificeret af en belgisk it-konsulent, som har rapporteret dette til Cisco, skriver ZDNet.

Dette statiske kodeord kan give adgang til systemet uden at angriberen har et validt login.

Sårbarheden kan udnyttes med en såkaldt højtpriviligeret default-konto, hvor der kan foretages ændring af indstillinger, læse og overskrive data.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere