Artikel top billede

Dokumentarfilmfestival: Tag til CPH:DOX hjemme i stuen

CPH:DOX satser hårdt på hjemmebiografen og forlænger samtidig den aktuelle festival frem til 5. april.

Det koster 45 kroner at løse billet til den virtuelle biograf hos CPH:DOX, og der er rigtig mange filmtitler at vælge mellem.

Blandt andet ”Now” om unge klimaaktivister der bruger både skolestrejker og blokader af fastfood-restauranter til at få deres budskab igennem.

Man kan også se ”Coup 53” om kuppet i Iran i 1953, hvor den demokratisk valgte premierminister blev afsat og erstattet af en Shah, der var knap så begejstret for besværlige demokratiske spilleregler. Undervejs fik han lidt hjælp fra sine venner i vestlige efterretningstjenester, og i filmen ses blandt andet Ralph Fiennes som MI6-agent.

Men udvalget er enormt. Der er mere end 140 film på programmet – og hele udvalget findes på cphdox.shift72.com.

Se livedebatter på bagkant (men gratis)

Samme sted kan man også se de debatter, der traditionelt er med til at gøre festivalen til mere end bare endnu en aften i biffen.

Her kan man blandt andet opleve forfatter og Ruslands-ekspert Leif Davidsen i samtale med Weekendsavisens Rusland-korrespondent Andrey Kazankov om demokrati, systemkritiske oligarker i eksil og udviklingen i vores store nabo mod øst.

Alle samtaler ligger tilgængelige, og selv om det på den ene side ikke giver helt samme oplevelse som selv at sidde i salen eller måske endda stille spørgsmål, så er debatterne til gengæld gratis at streame.

Se mere på festivalens onlinedel https://cphdox.shift72.com




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere