Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dokumentarfilmfestival: Tag til CPH:DOX hjemme i stuen

CPH:DOX satser hårdt på hjemmebiografen og forlænger samtidig den aktuelle festival frem til 5. april.

Det koster 45 kroner at løse billet til den virtuelle biograf hos CPH:DOX, og der er rigtig mange filmtitler at vælge mellem.

Blandt andet ”Now” om unge klimaaktivister der bruger både skolestrejker og blokader af fastfood-restauranter til at få deres budskab igennem.

Man kan også se ”Coup 53” om kuppet i Iran i 1953, hvor den demokratisk valgte premierminister blev afsat og erstattet af en Shah, der var knap så begejstret for besværlige demokratiske spilleregler. Undervejs fik han lidt hjælp fra sine venner i vestlige efterretningstjenester, og i filmen ses blandt andet Ralph Fiennes som MI6-agent.

Men udvalget er enormt. Der er mere end 140 film på programmet – og hele udvalget findes på cphdox.shift72.com.

Se livedebatter på bagkant (men gratis)

Samme sted kan man også se de debatter, der traditionelt er med til at gøre festivalen til mere end bare endnu en aften i biffen.

Her kan man blandt andet opleve forfatter og Ruslands-ekspert Leif Davidsen i samtale med Weekendsavisens Rusland-korrespondent Andrey Kazankov om demokrati, systemkritiske oligarker i eksil og udviklingen i vores store nabo mod øst.

Alle samtaler ligger tilgængelige, og selv om det på den ene side ikke giver helt samme oplevelse som selv at sidde i salen eller måske endda stille spørgsmål, så er debatterne til gengæld gratis at streame.

Se mere på festivalens onlinedel https://cphdox.shift72.com
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.