Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Dokumentarfilmfestival: Tag til CPH:DOX hjemme i stuen

CPH:DOX satser hårdt på hjemmebiografen og forlænger samtidig den aktuelle festival frem til 5. april.

Det koster 45 kroner at løse billet til den virtuelle biograf hos CPH:DOX, og der er rigtig mange filmtitler at vælge mellem.

Blandt andet ”Now” om unge klimaaktivister der bruger både skolestrejker og blokader af fastfood-restauranter til at få deres budskab igennem.

Man kan også se ”Coup 53” om kuppet i Iran i 1953, hvor den demokratisk valgte premierminister blev afsat og erstattet af en Shah, der var knap så begejstret for besværlige demokratiske spilleregler. Undervejs fik han lidt hjælp fra sine venner i vestlige efterretningstjenester, og i filmen ses blandt andet Ralph Fiennes som MI6-agent.

Men udvalget er enormt. Der er mere end 140 film på programmet – og hele udvalget findes på cphdox.shift72.com.

Se livedebatter på bagkant (men gratis)

Samme sted kan man også se de debatter, der traditionelt er med til at gøre festivalen til mere end bare endnu en aften i biffen.

Her kan man blandt andet opleve forfatter og Ruslands-ekspert Leif Davidsen i samtale med Weekendsavisens Rusland-korrespondent Andrey Kazankov om demokrati, systemkritiske oligarker i eksil og udviklingen i vores store nabo mod øst.

Alle samtaler ligger tilgængelige, og selv om det på den ene side ikke giver helt samme oplevelse som selv at sidde i salen eller måske endda stille spørgsmål, så er debatterne til gengæld gratis at streame.

Se mere på festivalens onlinedel https://cphdox.shift72.com
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere