Fortalt til: Lars Jacobsen

Mennesker i IT

Udgivet 21. maj 2020 kl. 13.00
Under coronakrisen er der opstået flere og flere micro-teams i vores organisation, som er blevet super gode til at arbejde sammen virtuelt.

Men der er også nogen, som har det super svært ved ikke at kunne tale med deres kollegaer, ikke få en kop kaffe ved kaffemaskinen eller lige vende et problem. De har brug for at kunne føle, drikke kaffe og joke lidt med kollegaer.

Dem har vi en del af i en udadvendt organisation som SAP.

Så jeg har haft nogle walk-and-talks med dem, der har været hårdest ramt. Så har vi mødtes, købt en kaffe og gået en time. Bare gået, hygget os og både klaret den sociale og faglige del.

Sådan nogle ting tror jeg, at vi vil se mere af.

Jeg er også blevet opmærksom på, at vi som ledere skal være gode til at finde de mennesker, som savner de sociale relationer - og så finde på små praktiske ting, som hjælper på det. Derfor har vi undervejs lavet alt fra virtuel pilates til virtuel fredagsbar.

En af de læringer, jeg har, er derfor, at man skal være endnu tættere på medarbejderne. Ikke bare for at holde produktiviteten og effektiviteten, men også for at holde fast, så de ikke taber energien og modet.
Jørn Jacobsen, adm. direktør for SAP Danmark

Flere mennesker i IT Om mennesker i itComputerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.