Fortalt til: Lars Jacobsen

Mennesker i IT

Udgivet 21. maj 2020 kl. 13.00
Under coronakrisen er der opstået flere og flere micro-teams i vores organisation, som er blevet super gode til at arbejde sammen virtuelt.

Men der er også nogen, som har det super svært ved ikke at kunne tale med deres kollegaer, ikke få en kop kaffe ved kaffemaskinen eller lige vende et problem. De har brug for at kunne føle, drikke kaffe og joke lidt med kollegaer.

Dem har vi en del af i en udadvendt organisation som SAP.

Så jeg har haft nogle walk-and-talks med dem, der har været hårdest ramt. Så har vi mødtes, købt en kaffe og gået en time. Bare gået, hygget os og både klaret den sociale og faglige del.

Sådan nogle ting tror jeg, at vi vil se mere af.

Jeg er også blevet opmærksom på, at vi som ledere skal være gode til at finde de mennesker, som savner de sociale relationer - og så finde på små praktiske ting, som hjælper på det. Derfor har vi undervejs lavet alt fra virtuel pilates til virtuel fredagsbar.

En af de læringer, jeg har, er derfor, at man skal være endnu tættere på medarbejderne. Ikke bare for at holde produktiviteten og effektiviteten, men også for at holde fast, så de ikke taber energien og modet.
Jørn Jacobsen, adm. direktør for SAP Danmark

Flere mennesker i IT Om mennesker i itComputerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Midt i en Corona-tid: Holder du sikre og brugervenlige onlinemøder?
Åbne kontormiljøer, personlige møder, teambuilding og håndtryk har tidligere været en del af hverdagen for mange danske virksomheder, men det har covid-19 ændret på. Tidligere klassiske arbejdsformer er blevet erstattet af nye og mange medarbejdere arbejder f.eks. hjemmefra, på skift eller under nye og mere beskyttede forhold. Denne nye virkelighed har resulteret i en større produktivitet og effektivitet blandt de medarbejdere, som trives med at arbejde hjemmefra. Eksempler som øget fokus, effektiv brug af tid og færre forstyrrelser er blandt de positive tendenser. Det har fået flere ledere til at overveje at implementere muligheder for fleksible arbejdsmiljøer og faste hjemmearbejdsdage. Er det også tilfældet i din virksomhed? Hvis ja, så læs med i denne e-guide og find inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå de største fordele med online møder baseret på Cisco Webex.