Artikel top billede

(Foto: Photo by Bench Accounting on Unsplash)

Google-ansatte får 6.700 kroner til indretning af hjemmekontoret

Hos Google får de ansatte nu 6.700 kroner, som de kan bruge til udstyr til hjemmekontoret. Det sker efter, at Googles topchef Sundar Pichai har stillet de ansatte en fremtid med mere hjemmearbejde i udsigt.

De ansatte hos Google modtager i den kommende en check på 1.000 dollar eller lige knap 6.700 kroner, der kan bruges til at indkøbe udstyr til deres hjemmekontor.

Det skriver Googles topchef Sundar Pichai i et blogindlæg.

Meldingen kommer efter, at det amerikanske selskab har meddelt, at selvom selskabet fra den 6. juni gradvis vil begynde at åbne for sine kontorfaciliteter, så vil det for hovedparten af de ansatte frem til nytår være frivilligt om de ønsker at møde ind på arbejde.

Læs også: En arbejdsuge på fire dage gjorde danske IIH Nordic berømt, men under coronakrisen har selskabets CEO indset, at der skal tages nye midler i brug

Chefkok tilbyder madundervisning

I den periode vil Google blandt andet tilbyde mange af de goder, som selskabet hidtil har haft på den fysiske arbejdsplads, i en virtuel udgave.

Således kan medarbejdere deltage i virtuel fitness, og Googles chefkok vil ligeledes tilbyde undervisning i madlavning og ernæring.

Derudover oplyser Sundar Pichai, at selskabet efter nytår vil sikre fleksibilitet, og dermed permanent forbedrede muligheder for at arbejde hjemmefra.

Sundar Pichai understreger dog også, at brugen af hjemmearbejde skal finde en balance, hvor det ikke går udover den ideudvikling og sparring, der kan finde sted i et fysisk kontormiljø.

“Vores bygninger er designet med henblik på samarbejde og fællesskab, og i virkeligheden er nogle af vores største innovationer et resultat af tilfældige møder på kontoret, og derfor er det noget, som vi ikke ønsker at miste,” lyder det fra Sunder Pichai.

Google er ikke det eneste selskab, der har tilbudt medarbejde økonomisk støtte til hjemmearbejdspladsen. Japanske Hitachi tilbyder ansatte støtte indkøb af udstyr på til hjemmekontoret samt et mindre beløb til indkøb af mundbind og håndsprit.

Det kan du læse mere om her.

Hitachi vil indføre fast hjemmearbejde som 'new normal'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere