Google-ansatte får 6.700 kroner til indretning af hjemmekontoret

Hos Google får de ansatte nu 6.700 kroner, som de kan bruge til udstyr til hjemmekontoret. Det sker efter, at Googles topchef Sundar Pichai har stillet de ansatte en fremtid med mere hjemmearbejde i udsigt.

De ansatte hos Google modtager i den kommende en check på 1.000 dollar eller lige knap 6.700 kroner, der kan bruges til at indkøbe udstyr til deres hjemmekontor.

Det skriver Googles topchef Sundar Pichai i et blogindlæg.

Meldingen kommer efter, at det amerikanske selskab har meddelt, at selvom selskabet fra den 6. juni gradvis vil begynde at åbne for sine kontorfaciliteter, så vil det for hovedparten af de ansatte frem til nytår være frivilligt om de ønsker at møde ind på arbejde.

Læs også: En arbejdsuge på fire dage gjorde danske IIH Nordic berømt, men under coronakrisen har selskabets CEO indset, at der skal tages nye midler i brug

Chefkok tilbyder madundervisning
I den periode vil Google blandt andet tilbyde mange af de goder, som selskabet hidtil har haft på den fysiske arbejdsplads, i en virtuel udgave.

Således kan medarbejdere deltage i virtuel fitness, og Googles chefkok vil ligeledes tilbyde undervisning i madlavning og ernæring.

Derudover oplyser Sundar Pichai, at selskabet efter nytår vil sikre fleksibilitet, og dermed permanent forbedrede muligheder for at arbejde hjemmefra.

Sundar Pichai understreger dog også, at brugen af hjemmearbejde skal finde en balance, hvor det ikke går udover den ideudvikling og sparring, der kan finde sted i et fysisk kontormiljø.

“Vores bygninger er designet med henblik på samarbejde og fællesskab, og i virkeligheden er nogle af vores største innovationer et resultat af tilfældige møder på kontoret, og derfor er det noget, som vi ikke ønsker at miste,” lyder det fra Sunder Pichai.

Google er ikke det eneste selskab, der har tilbudt medarbejde økonomisk støtte til hjemmearbejdspladsen. Japanske Hitachi tilbyder ansatte støtte indkøb af udstyr på til hjemmekontoret samt et mindre beløb til indkøb af mundbind og håndsprit.

Det kan du læse mere om her.
Hitachi vil indføre fast hjemmearbejde som 'new normal'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.