Google-ansatte får 6.700 kroner til indretning af hjemmekontoret

Hos Google får de ansatte nu 6.700 kroner, som de kan bruge til udstyr til hjemmekontoret. Det sker efter, at Googles topchef Sundar Pichai har stillet de ansatte en fremtid med mere hjemmearbejde i udsigt.

De ansatte hos Google modtager i den kommende en check på 1.000 dollar eller lige knap 6.700 kroner, der kan bruges til at indkøbe udstyr til deres hjemmekontor.

Det skriver Googles topchef Sundar Pichai i et blogindlæg.

Meldingen kommer efter, at det amerikanske selskab har meddelt, at selvom selskabet fra den 6. juni gradvis vil begynde at åbne for sine kontorfaciliteter, så vil det for hovedparten af de ansatte frem til nytår være frivilligt om de ønsker at møde ind på arbejde.

Læs også: En arbejdsuge på fire dage gjorde danske IIH Nordic berømt, men under coronakrisen har selskabets CEO indset, at der skal tages nye midler i brug

Chefkok tilbyder madundervisning
I den periode vil Google blandt andet tilbyde mange af de goder, som selskabet hidtil har haft på den fysiske arbejdsplads, i en virtuel udgave.

Således kan medarbejdere deltage i virtuel fitness, og Googles chefkok vil ligeledes tilbyde undervisning i madlavning og ernæring.

Derudover oplyser Sundar Pichai, at selskabet efter nytår vil sikre fleksibilitet, og dermed permanent forbedrede muligheder for at arbejde hjemmefra.

Sundar Pichai understreger dog også, at brugen af hjemmearbejde skal finde en balance, hvor det ikke går udover den ideudvikling og sparring, der kan finde sted i et fysisk kontormiljø.

“Vores bygninger er designet med henblik på samarbejde og fællesskab, og i virkeligheden er nogle af vores største innovationer et resultat af tilfældige møder på kontoret, og derfor er det noget, som vi ikke ønsker at miste,” lyder det fra Sunder Pichai.

Google er ikke det eneste selskab, der har tilbudt medarbejde økonomisk støtte til hjemmearbejdspladsen. Japanske Hitachi tilbyder ansatte støtte indkøb af udstyr på til hjemmekontoret samt et mindre beløb til indkøb af mundbind og håndsprit.

Det kan du læse mere om her.
Hitachi vil indføre fast hjemmearbejde som 'new normal'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Finanstilsynet kritiserer Nets og udsteder tre påbud: Selskabet lever ikke op til sine forpligtelser i betalingsloven
Nets får tildelt tre påbud af Finanstilsynet, der kritiserer selskabet i stærke vendinger for ikke at leve op til sine forpligtelser i betalingsloven.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.