Artikel top billede

(Foto: Makerdao)

Sådan har Rune Christensen bygget det fremadstormende kryptoprojekt Makerdao op remote: "Vi arbejder remote fra 22 lande. Det er altid chatten, der er samlingspunktet"

Danske Rune Christensen har på få år sammen med et team rundt om i verden bygget kryptoprojekt Makerdao op til et milliardfortagende. Her er Rune Christensens opskrift på nøglen til at arbejde remote.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få fortællingen om kryptoprojektet Makerdao som danske Rune Christensen står bag
  • Se hvordan holdet arbejder fra 22 lande
  • Det er nøglen til succesfuld remote arbejde ifølge Rune Christensen
1.265
6:30 min
Inden for de seneste få år er det lykkedes den tidligere CBS-studerende Rune Christensen og et team rundt om i hele verden at få luft under vingerne på kryptoprojektet Makerdao og valutaen dai.

Den digitale valuta har nået en samlet værdi på over 800 millioner kroner, og Makerdao, der blev stiftet i 2015 af Rune Christensen, har hentet mere end en halv milliard kroner i investeringer fra amerikanske og asiatiske venturefonde heriblandt Andreessen Horowitz, der er et af Silicon Valleys absolut største og mest prestigefyldte venturekapitalselskaber.

I vinter blev Makerdao vurderet til at være en halv milliard dollar værd.

Mens virksomheder og ansatte over hele verden har skulle omstille sig til langt mere hjemmearbejde og remote samarbejde i lyset af coronapandemien, har det for Makerdaos ansatte været business as usual.

Sådan har virksomheden hele tiden arbejdet, fortæller Rune Christensen til Computerworld.