Artikel top billede

Danske Intermail var Europas største konvolut-producent - nu skal digitalt storsats sikre overlevelse

Det danske selskab Intermail kunne tidligere bryste sig af at være Europas største konvolut-producent. Siden 2007 er selskabets aktiekurs faldet med 96,6 procent. Det vil direktøren nu rette op på med en digital storsatsning.

Danske intermail var engang Europas største producent af konvolutter.

Men siden 2007 er aktien kun gået ned ad bakke i takt med samfundets digitalisering tog til. Selskabets markedsværdi er faldet med 96,5 procent.

Derfor venter nu den helt store digitale offensiv for det tidligere fuldt ud analoge selskab.

Det skriver Børsen.

Den digitale u-vending skal nu gøre børsnoterede Intermail til et datadrevet fullservice kommunikationshus.

"Vi drejer på det store håndtag igen. Det har vi gjort ad flere omgange. Denne gang er det en endnu større digital drejning væk fra de papirbaserede kommunikationsløsninger,” siger selskabet direktør, Anders Ertmann til mediet.

Han har brugt tiden under coronakrisen på at formulere den nye strategi med sin bestyrelsen. Planen indeholder blandt andet opkøb, ny distributionskanal, afskedigelser af 15-20 procent af medarbejderne, ny salgsstrategi i Danmark og Sverige samt ansættelse af nye kompetencer, skriver Børsen.

Selskabets forretning har været bundet op på trykte forsendelser, men ny lyder planen, at halvdelen af selskabets forretning skal bygge på digitale ydelser inden for 12-18 måneder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere