Artikel top billede

Tesla er nu verdens mest værdifulde bilmærke - overhaler Toyota

Elon Musk kan nu bryste sig af at være stifter af verdens mest værdifulde bilmærke. Tesla har netop overhalet Toyota, der sad på tronen, i markedsværdi.

Elon Musks elbils-imperie har overhalet japanske Toyota i markedsværdi.

Derved er Tesla verdens mest værdifulde bilmærke.

Det skriver Reuters.

Overhalingen skete onsdag aften dansk tid, da Tesla opnåede en markedsværdi på 206 milliarder dollar, eller hvad der svarer til 1.362 milliarder kroner.

Toyotas aktuelle værdi ligger på 200 milliarder dollar.

Tesla-aktien sted med fem procent fra morgenstunden på den amerikanske børs, hvor en enkelt aktie røg op i en værdi på 1,133 dollar. En rekordhøj værdi for Tesla-aktien.

På nuværende tidspunkt er Tesla tre gange mere værd end de to amerikanske bilproducenter, General Motors Co. og Ford Motor Co. til sammen.

Siden begyndelsen af 2020 er Tesla-aktien steget med 163 procent og har derved indhentet det hug, som aktien modtog ved coronakrisens begyndelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere