Artikel top billede

Tesla er nu verdens mest værdifulde bilmærke - overhaler Toyota

Elon Musk kan nu bryste sig af at være stifter af verdens mest værdifulde bilmærke. Tesla har netop overhalet Toyota, der sad på tronen, i markedsværdi.

Elon Musks elbils-imperie har overhalet japanske Toyota i markedsværdi.

Derved er Tesla verdens mest værdifulde bilmærke.

Det skriver Reuters.

Overhalingen skete onsdag aften dansk tid, da Tesla opnåede en markedsværdi på 206 milliarder dollar, eller hvad der svarer til 1.362 milliarder kroner.

Toyotas aktuelle værdi ligger på 200 milliarder dollar.

Tesla-aktien sted med fem procent fra morgenstunden på den amerikanske børs, hvor en enkelt aktie røg op i en værdi på 1,133 dollar. En rekordhøj værdi for Tesla-aktien.

På nuværende tidspunkt er Tesla tre gange mere værd end de to amerikanske bilproducenter, General Motors Co. og Ford Motor Co. til sammen.

Siden begyndelsen af 2020 er Tesla-aktien steget med 163 procent og har derved indhentet det hug, som aktien modtog ved coronakrisens begyndelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere