Artikel top billede

Photo by Gabriele Diwald on Unsplash (Foto: Photo by Gabriele Diwald on unsplash.com)

Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu

Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.

Er du en af de danskere, der har været så uheldig at placere din ferie i disse uger, hvor regnen siler ned over Danmark?

Så fortvivl ikke. For vi har fundet otte ledige stillinger, som du kan søge netop nu.

I denne har vi sat fokus på it-support, og vi har fundet spændende stillinger hos blandt andet Statens IT og Global Connect.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

3C Retail søger it-supporter, Odense

Går du løsningsorienteret og nysgerrigt til opgaver?

Har du lyst til at indgå i et team hvor faglighed, viden og humor er på et højt niveau?

Er service og kommunikation med alle typer mennesker en del af din natur?

Vi søger en it-supporter, som sammen med det øvrige team kan bidrage til at understøtte virksomhedens brugere og optimere interne it-processer.

I vores helpdesk arbejder du sammen med seks kolleger og en teamleder, og du bliver en del af en afdeling, der har et højt teknisk vidensniveau og som yder en alsidige support af interne brugere og vores on-premise løsninger. Da vi er en virksomhed i konstant udvikling, kommer du også til at indgå i implementering af nye systemer.

Læs hele annoncen her.

Cortex Consult søger it cloud support specialist, Valby

Du bliver en del af et yderst velfungerende og professionelt team af IT-specialister, og en del af vores konsulent- og servicedesk organisation, der udarbejder og leverer it-serviceydelser til både private og offentlige kunder.

Levering af disse serviceydelser foregår både fra vores servicedesk i Valby og on-site hos vores kunder. Du bliver desuden en del af vores core services-vagtordning (p.t. cirka tre uger/år).

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med drift og support af Windows Client/Server miljøer on-premise og eventuelt i skyen. Du arbejder struktureret, er omhyggelig, og kombinerer dette med en serviceorienteret tilgang. Vi løfter i flok, men evnen til også at tage ejerskab og arbejde selvstændigt er nødvendig.

Cortex er en forandringsvillig organisation, og du skal kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor ikke alt er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen.

Læs hele annoncen her.

GlobalConnect søger teknisk supporter til Customer Support-center, København og Taastrup

Har du flair for og motiveres af at skabe gode kunderelationer og oplevelser, er du en kompetent og effektiv problemløser, der trives med at have mange bolde i luften og en travl hverdag? Så tilbyder vi spændende udviklingsmuligheder i GlobalConnect/IP-Only Operations.

Du bliver ansat i vores døgnbemandede Customer Support-center, hvor vi har samlet ansvaret for overvågning og support af de netværks- og serviceleverancer, vi har implementeret og drifter for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder et enestående og udviklende job i vores virksomhed med en nordeuropæisk forankring og ambitiøse mål for fortsat forretnings- som markedsudvikling. Du får frihed under ansvar i en arbejdskultur præget af at skabe resultater og fantastiske kundeoplevelser, samarbejde med dygtige og engagerede kolleger og en stor berøringsflade i organisationen.

Læs hele annoncen her.

Timemsystem søger applikationssupporter, Glostrup

Timemsystem søger en ny kollega som er dygtig til it og brænder for at gøre hverdagen lettere for vores kunder.

Vores nye kollega skal have en solid erfaring med at levere support til kunder, der er på forskelligt niveau, når det kommer til it, og det er centralt, at du forstår at kommunikere efter deres behov.

Den primære arbejdsopgave vil være 1. level support, men der kan også være andre opgaver såsom at hjælpe kunderne med opsætning og opdatering af vores egne applikationer.

Du er en teamplayer, har ordenssans og kan stadig smile selvom det går stærkt. Du er en selvstarter, der arbejder selvstændigt og energisk, og du er god til at samarbejde med både kunder og kolleger på tværs af organisationen.

Læs hele annoncen her.

IT Forum Gruppen søger it-supporter, Århus eller Odense

Du skal være en fast del af vores helpdesk-team, der dynamisk er bemandet med 5-8 erfarne systemkonsulenter, der alle yder first, second og third level support til vores cirka 700 kunder.

Vi fungerer som SPOC for en del af disse, og med reference til vores CTO, Kenneth Hansen, vil du deltage i løsning af forskellige opgaver. Samtidig vil det være dit job at sikre kvaliteten af opgaver i forhold til SLA’er og KPI’er.

Du vil opleve en afvekslende hverdag præget af faglige udfordringer, god kollegial sparring og gode muligheder for udvikling.

Et spændende og afvekslende job i en vækstvirksomhed med sund økonomi. Vi er et team af dedikerede mennesker, der med et godt arbejdsklima og kort vej til beslutninger har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder endvidere fleksible arbejdsvilkår i moderne kontorfaciliteter, frokostordning, sygeforsikring, pensionsordning, videreuddannelse og certificering.

Læs hele annoncen her.

Statens It søger serviceminded og løsningsorienteret supportkonsulent, Ballerup

Statens It’s servicedesk har åben til klokken 23.00 i hverdage samt i weekenden klokken 08:00-23:00.

I den forbindelse søger vi en fast medarbejder til aften og weekendarbejde. Er du mødestabil, serviceminded og har analytisk sans? Og har du lyst til at gøre en forskel for cirka 26.000 ansatte i staten ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support, så er det dig, vi søger.

Som supportkonsulent skal du yde faglig 1. level support pr. telefon og registrere alle henvendelser i vores registreringssystem Servicenow. Du skal løse sager og kommunikere med brugerne telefonisk og skriftligt samt vurdere og prioritere incidents og service requests.

Vi forventer, at du har erfaring med klientsupport, herunder VPN og Citrix. Du kan fejlsøge på klientniveau og løse installationsopgaver og har kendskab til ITIL version 3.

Læs hele annoncen her.

Certa Intelligence & Security søger assistant it-specialist (studenterstilling), København

Certa Intelligence & Security A/S er en privat efterretnings- og sikkerhedsvirksomhed baseret på metoder og erfaringer fra – samt medarbejdere tidligere ansat i – i Politiets efterretningstjeneste (PET) og Forsvarets Efterretningstjeneste (FE).

Vores organisation bistår danske og internationale organisationer med analyse, rådgivning og konkrete foranstaltninger om og imod trusler hidrørende fra organiseret kriminalitet, industrispionage, terror og cyber crime.

Vi søger en engageret kollega til drift af interne it-systemer, der er i gang med en teoretisk og/ eller teknisk it-uddannelse, og har erfaring med drift og opsætning af switche, routers, firewalls og trådløse netværk. Du har også erfaring med administration af Windows-servere, herunder Active Directory og Group Policy Management samt MS Exchange og SharePoint.

Læs hele annoncen her.

Lund Elmer Sandager søger en stu­den­ter­med­hjæl­per til IT-support, København V

Vi søger en frisk og engageret studentermedhjælper til IT-support med stort servicegén og som motiveres af kontakt til mange mennesker i løbet af dagen.

Du kan varetage mange forskellige typer it-supportopgaver, arbejde i et højt tempo og samtidig bevare fokus. Stillingen er 15-20 timer om ugen.

Server og netværksdrift er outsourcet og varetages af en hostingleverandør.

Du har en professionel, løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne, hvor det er naturligt for dig at tage udfordringen op og holde hovedet koldt med godt humør.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et job i en hemmelig tjeneste, så læs med her, hvor vi har fundet i alt 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu.

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 devops-stillinger som du kan søge nu
Er du fullstack-udvikler? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Brug juleferien på finde dit nye drømmejob: Her er 10 support-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu