Artikel top billede

Salling Group vil bruge trecifret millionbeløb på kæmpe online-satsning: Skal hyre op mod 400 nye medarbejdere

Fra begyndelsen af 2021 vil Salling Group tage kampen om handlen med dagligvarer på nettet op med Nemlig.com.

Den danske supermarkedsgigant Salling Group, der blandt andet står bag Føtex, Netto og Bilka, vil for førsye gang koncernens historie sælge dagligvarer pålæg, toiletpapir og oksefars på nettet og bringe det direkte ud til kunderne.

Salling Group vil bruge 'flere hundrede millioner kroner' på den nye satsning, der skal udfordre Nemlig.com.

Samtidig skal der koncernen hyre mellem 200 og 400 nye ansatte til projektet.

Målet er at nuppe 35 procent af det danske onlinemarked for dagligvarer i løbet af de kommende år.

Det skriver Børsen.

"Det her er en af vores største investeringer og satsninger til at vokse herhjemme, så der er ingen tvivl om, at det absolut er i toppen af vores prioriteringer," siger Thor Jørgensen, der er direktør for e-commerce i Salling Group, til Børsen.

Han slår samtidigt fast, at den nye platform ikke bliver i stand til at levere til alle afkroge af Danmark, da det ikke vil være rentabelt.

Satsningen går i luften i begyndelsen af 2021 og platformen, der endnu ikke har fået sit navn, vil have 10.000 forskellige varer på lager.

Dermed gentager Salling Group sin udmelding fra april, hvor det lød, at koncernen var klar til at investere en halv milliard kroner i den nye satsning, der skal konkurrere med Nemlig.com

Det kan du læse mere om her: Salling Group klar med kæmpesatsning på online-salg af fødevarer: Investerer halv milliard på nye online-koncepter




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere