Artikel top billede

Sci-fi: Nyt på vej i vildt spændende spaceopera

Der er både nyt på streaming- og bogsiden i det succesfulde og fascinerende sci-fi-univers, The Expanse. Sæson fem af tv-serien er lige på trapperne, og bog ni – Leviathan Falls – udkommer i 2021.

Man kan beskylde Jeff Bezos og Amazon for mangt og meget. Men havde Amazon Prime ikke taget TV-serien The Expanse op, da Syfy droppede den efter sæson tre, havde den nok lidt samme grumme skæbne som de uheldige, der bliver sparket ud af luftslusen i det iskolde rum mellem stjernerne.

Sådan gik det heldigvis ikke. Fjerde sæson, den første under Amazons auspicier, var en bragende succes og er blevet rost til, nåja, stjernerne.

Er du ikke allerede bekendt med The Expanse-universet, så har vi tidligere skrevet om det her.

Da optagelserne til sæson fem blev afsluttet i februar i år, kan man med den hidtidige kadence i tankerne næsten forvente, at de første afsnit rulles ud til december.

Desuden har Amazon bekræftet, at serien vender tilbage med en sæson seks. Men det er ikke alt.

For i september afslørede forfatterne til den underliggende bogserie, at der vil komme et niende og sidste bind i bogserien med titlen Leviathan Falls. Indtil videre er det dog uklart hvornår bogen præcis vil udkomme, andet end at det vil blive i løbet af 2021.

De to forfattere bag serien, Daniel Abraham and Ty Franck – der skriver sammen under pseudonymet James S. A. Corey – har hidtil dog været både stabile og produktive, så der er en god sandsynlighed for, at forudsigelsen holder stik.

Serie: The Expanse. Sæson fem kommer på Amazon Prime, formentlig til december. Bog ni, Leviathan Falls, udkommer i 2021
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere