Artikel top billede

Sci-fi: Nyt på vej i vildt spændende spaceopera

Der er både nyt på streaming- og bogsiden i det succesfulde og fascinerende sci-fi-univers, The Expanse. Sæson fem af tv-serien er lige på trapperne, og bog ni – Leviathan Falls – udkommer i 2021.

Man kan beskylde Jeff Bezos og Amazon for mangt og meget. Men havde Amazon Prime ikke taget TV-serien The Expanse op, da Syfy droppede den efter sæson tre, havde den nok lidt samme grumme skæbne som de uheldige, der bliver sparket ud af luftslusen i det iskolde rum mellem stjernerne.

Sådan gik det heldigvis ikke. Fjerde sæson, den første under Amazons auspicier, var en bragende succes og er blevet rost til, nåja, stjernerne.

Er du ikke allerede bekendt med The Expanse-universet, så har vi tidligere skrevet om det her.

Da optagelserne til sæson fem blev afsluttet i februar i år, kan man med den hidtidige kadence i tankerne næsten forvente, at de første afsnit rulles ud til december.

Desuden har Amazon bekræftet, at serien vender tilbage med en sæson seks. Men det er ikke alt.

For i september afslørede forfatterne til den underliggende bogserie, at der vil komme et niende og sidste bind i bogserien med titlen Leviathan Falls. Indtil videre er det dog uklart hvornår bogen præcis vil udkomme, andet end at det vil blive i løbet af 2021.

De to forfattere bag serien, Daniel Abraham and Ty Franck – der skriver sammen under pseudonymet James S. A. Corey – har hidtil dog været både stabile og produktive, så der er en god sandsynlighed for, at forudsigelsen holder stik.

Serie: The Expanse. Sæson fem kommer på Amazon Prime, formentlig til december. Bog ni, Leviathan Falls, udkommer i 2021
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere