Artikel top billede

Amazon har ansat 1.400 medarbejdere hver dag siden januar

Mens coronakrisen har ramt flere brancher hårdt, så er det gået anderledes positivt for tech-virksomheder som Amazon, der har ansat i tusindvis dagligt siden årets begyndelse.

Siden januar er antallet af nye medarbejdere hos online-giganten Amazon steget med 427.000 medarbejdere.

Det svarer til 1.400 nye ansatte hver eneste dag i den periode, skriver erhvervsmediet Finans.

Med de mange nye ansættelser har Amazon nu 1,2 millioner ansatte hos den amerikanske it-gigant.

Læs også: Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 20 milliarder kroner

Siden coronakrisen tog sin begyndelse er medarbejderantallet i Amazon altså steget med mere end 50 procent, og det betyder også, at selskabet er en af de største arbejdsgivere i USA.

Det er naturligvis det store behov for at handle online, der har haft betydning for antallet af medarbejdere hos Amazon.

Verden over er befolkningen blevet opfordret til at blive hjemme så meget som muligt, og de har øget behovet for at handle på nettet mens flere butikker har været tvunget lukket.

Læs også: Amazon i ny storsatsning: Lancerer online-apotek
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere