NNIT vil købe corona-vacciner til alle medarbejdere og deres familier

NNIT vil forsøge at købe 15.000 corona-vaccinner - fem til hver medarbejder, hvis det bliver muligt for private at købe vaccinen.

Hvis det bliver muligt for private virksomheder at købe vaccine, vil NNIT købe fem corona-vacciner til hver af selskabets omkring 3.000 medarbejdere.

Vaccinerne skal anvendes til at tilbyde at vaccinere både medarbejderne samt deres familie-medlemmer, fortæller topchef Per Kogut til ITWatch.

Ifølge direktøren arbejder omkring halvdelen af NNIT’s ansatte i lande uden for Danmark.

Og her vil de ikke alle steder som herhjemme blive tilbudt vaccine af det offentlige.

“Vi er i mange lande, og ikke alle lande vil vælge samme politik. Nogle vil betale det for borgerne, andre vil ikke. Derfor føler vi som virksomhed, at dette er en opgave, vi gerne vil påtage os – om nødvendigt,” siger Per Kogut.

Han understreger, at NNIT som kommcerciel virksomhed stiller sig ‘allerbagerst’ bag sygehuse og lignende, når det gælde eventuel anskaffelse af corona-vaccinen.

Læs også:

NNIT-topchef Per Kogut efter nedslående regnskab: "Jeg glæder mig til vi lægger 2020 bag os"

Nets efter fornyet corona-alarm: Medarbejdere skal blive hjemme

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
IBM vinder millionaftale om nyt toldsystem
Skatteforvaltningen har tegnet en tiårig kontrakt IBM om levering af det sidste it-system til i en omfattende systemudskiftning i toldsystemerne og som først forventes afsluttet i 2025. Se alle detaljerne her.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.