Artikel top billede

Endnu en dingenot vil hjælpe dig med at undgå fartbøder

DriveOne er en ny type af trafik-varslingsenheder. Med denne ombord, tilbydes et fysisk interface til app’en Trafik Alarm.

Trafikvarsling apps eller dongles er populære blandt bilister, når der skal dannes overblik over eventuelle fartkontroller, vejarbejde eller kødannelser på vejene.

En ny spiller melder sig nu ind på markedet for trafik-dongles, som i forvejen tæller spillere som Saphe og Ooono: Needit – selskabet bag klodens mest udbredte digitale P-skiver af brandet ’ParkOne’.

Virksomheden allierer sig med trafikvarslingsapp’en Trafik Alarm, som via smartphonen taler sammen med den fysiske enhed døbt ’DriveOne’.

Mens Trafik Alarm er skabt til mobilen eller bilens Apple Carplay eller Android Auto installation, tilbydes bilisternes altså en tredje løsning, med en fysisk dongle.

Needit øjner samtidigt flere synergi-muligheder mellem Trafik Alarm og DriveOne.

”Det er en kæmpe fordel for os, at vi nu får to produkter i markedet, som snakker sammen. Det gør begge produkter endnu bedre. Andre havde jo, og har, stadig det problem, at der ikke kører nok rundt med produktet, så data er ufuldstændig. Det problem har vi ikke. Samtidig retter vi os til to målgrupper, så vi dækker bredt: Vi er de eneste på markedet som integrerer via bilens indbyggede skærm, så Trafik Alarm appen vil være for dem, der foretrækker at have alarmerne integreret i bilen via Android Auto eller Apple CarPlay og DriveOne for dem, som foretrækker en fysisk enhed,” forklarer den administrerende direktør for det nye selskab, Peter Vikkelsø Skou.

Enheden får debut i Norden og Tyskland, når det får sin debut i første halvår 2021, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

Læs også: Dansk trafik-alarm er først til at spille sammen med Apple Carplay
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere