Artikel top billede

Endnu en dingenot vil hjælpe dig med at undgå fartbøder

DriveOne er en ny type af trafik-varslingsenheder. Med denne ombord, tilbydes et fysisk interface til app’en Trafik Alarm.

Trafikvarsling apps eller dongles er populære blandt bilister, når der skal dannes overblik over eventuelle fartkontroller, vejarbejde eller kødannelser på vejene.

En ny spiller melder sig nu ind på markedet for trafik-dongles, som i forvejen tæller spillere som Saphe og Ooono: Needit – selskabet bag klodens mest udbredte digitale P-skiver af brandet ’ParkOne’.

Virksomheden allierer sig med trafikvarslingsapp’en Trafik Alarm, som via smartphonen taler sammen med den fysiske enhed døbt ’DriveOne’.

Mens Trafik Alarm er skabt til mobilen eller bilens Apple Carplay eller Android Auto installation, tilbydes bilisternes altså en tredje løsning, med en fysisk dongle.

Needit øjner samtidigt flere synergi-muligheder mellem Trafik Alarm og DriveOne.

”Det er en kæmpe fordel for os, at vi nu får to produkter i markedet, som snakker sammen. Det gør begge produkter endnu bedre. Andre havde jo, og har, stadig det problem, at der ikke kører nok rundt med produktet, så data er ufuldstændig. Det problem har vi ikke. Samtidig retter vi os til to målgrupper, så vi dækker bredt: Vi er de eneste på markedet som integrerer via bilens indbyggede skærm, så Trafik Alarm appen vil være for dem, der foretrækker at have alarmerne integreret i bilen via Android Auto eller Apple CarPlay og DriveOne for dem, som foretrækker en fysisk enhed,” forklarer den administrerende direktør for det nye selskab, Peter Vikkelsø Skou.

Enheden får debut i Norden og Tyskland, når det får sin debut i første halvår 2021, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

Læs også: Dansk trafik-alarm er først til at spille sammen med Apple Carplay
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere