Artikel top billede

Microsoft på vej med visuel fornyelse af Windows - nyt design kan være på vej

Microsoft er på vej med en stor visuel fornyelse af Windows. Målet er, at Windows skal give den bedste brugeroplevelse i markedet.

Microsoft er på vej med en stor visuel fornyelse af Windows.

Det fremgår af jobopslag fra den amerikanske software-kæmpe, hvor selskabet søger nye udviklere til dens Windows Core User Experience Team.

Af jobopslaget - som du finder her - fremgår det, at Microsoft arbejder på det, der kaldes for en “gennemgående visuel foryngelse af Windows.’

Denne foryngelse skal sikre, at “Windows regnes for at give den bedste OS-brugeroplevelse for brugere,” hedder det.

Ifølge amerikanske Windows Central arbejder Microsoft med en visuel plan, som selskabet kalder for Sun Valley.

Den indebærer blandt andet visuelle ændringer i Start-menuen, File Explore samt en generel modernisering af det visuelle udtryk i apps i Windows.

Angiveligt arbejder Microsoft også på en designmæssig opdatering af knapper, slidere og andre kontrol-elementer i Windows og tilhørende apps.

Microsoft har løbende ændret og tweaket brugergrænsefladerne i Windows i de senere år, hvor blandt andet ikonerne har fået nyt design.

Læs også:

Microsoft er klar med ny Windows 10: Her er de fire vigtigste nyheder
Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.