Fra millioner af kroner til få hundrede tusinder: Så meget koster en it-ansat om året - få hele overblikket her

837 it-virksomheder analyseret: Der er kolossal stor forskel på, hvor meget it-virksomheder i Danmark betaler i løn, pension og alt andet relateret til ansættelsesforhold - de såkaldte personaleomkostninger. Det spænder fra flere millioner per ansat om året til få hundrede tusinde kroner. Dyk ned i tallene og skemaerne og se, hvor din virksomhed er placeret.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Indsigt i resultaterne i Computerworlds store løn-undersøgelse for alle 837 danske it-virksomheder
  • Mulighed for at gennemgå alle virksomheder og søgei de offentliggjorte tal
911
4:45 min
Selv om it-branchen er en gængs fællesnævner, er der selvsagt virkelig store forskelle på opgaver og arbejdsforhold i de forskellige virksomheder.

Det gælder så sandelig også det punkt i virksomhedernes regnskaber, hvor løn og pension og alle de andre ansættelsesmæssige omkostninger bogføres under fællesbetegnelsen personaleomkostninger.


Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.