Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: D Tomaszewski)

Læk afslører: Den nye Windows 10-opdatering kan være klar om fem måneder

Den nyeste version af Windows 10 kan allerede være færdigudviklet om få måneder, selv om den brede udrulningeforventes at ske senere på året. Det afslører lækkede detaljer.

Microsofts nyeste version af Windows 10 kan højest sandsynligt være klar i sommeren 2021.

Det afslører kodereferencer, som er fundet i preview-versionen.

Det skriver mediet Windowslatest.com.

De nyopdagede informationer viser, at Microsoft formentlig planlægger at færdiggøre den endelige version af opdateringen, så den er klar til juni 2021.

Den nye opdatering, der formelt kaldes Windows 10 21H2 men går under navnet 'Sun Valley,' vil sandsynligvis først udrulles bredt senere.

Planen lyder umiddelbart, at Microsoft vil holde på opdateringen indtil en officiel udgivelse i oktober eller november. I mellemtiden vil versionen blive prøvekørt af testere som en preview-version, skriver mediet.

Som bruger behøver man dog ikke at vente helt indtil juni eller oktober for at få indblik i den nye version. Det forventes nemlig, at sløret for det nye design bliver løftet gradvist i de kommende preview-versioner.

Tidligere på ugen slog Microsoft et jobopslag op, der bekræfter store visuelle ændringer i versionen. Her fremgår det, at det nye Windows 10 vil være banebrydende og genopfinde sig selv.

Ifølge mediet er det kun et spørgsmål om dage før, at Microsoft selv melder nyt ud om opdateringen.

Læs også: Microsofts nye version af Outlook-appen er blevet lækket: Se den her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere