Artikel top billede

(Foto: D Tomaszewski)

Læk afslører: Den nye Windows 10-opdatering kan være klar om fem måneder

Den nyeste version af Windows 10 kan allerede være færdigudviklet om få måneder, selv om den brede udrulningeforventes at ske senere på året. Det afslører lækkede detaljer.

Microsofts nyeste version af Windows 10 kan højest sandsynligt være klar i sommeren 2021.

Det afslører kodereferencer, som er fundet i preview-versionen.

Det skriver mediet Windowslatest.com.

De nyopdagede informationer viser, at Microsoft formentlig planlægger at færdiggøre den endelige version af opdateringen, så den er klar til juni 2021.

Den nye opdatering, der formelt kaldes Windows 10 21H2 men går under navnet 'Sun Valley,' vil sandsynligvis først udrulles bredt senere.

Planen lyder umiddelbart, at Microsoft vil holde på opdateringen indtil en officiel udgivelse i oktober eller november. I mellemtiden vil versionen blive prøvekørt af testere som en preview-version, skriver mediet.

Som bruger behøver man dog ikke at vente helt indtil juni eller oktober for at få indblik i den nye version. Det forventes nemlig, at sløret for det nye design bliver løftet gradvist i de kommende preview-versioner.

Tidligere på ugen slog Microsoft et jobopslag op, der bekræfter store visuelle ændringer i versionen. Her fremgår det, at det nye Windows 10 vil være banebrydende og genopfinde sig selv.

Ifølge mediet er det kun et spørgsmål om dage før, at Microsoft selv melder nyt ud om opdateringen.

Læs også: Microsofts nye version af Outlook-appen er blevet lækket: Se den her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere