Artikel top billede

Elon Musk giver sig selv ny titel som 'techno-konge': Er nu officielt “Technoking of Tesla”

I en officiel meddelse til det amerikanske børstilsyn oplyser Tesla nu, at Elon Musk og selskabets finansdirektør har fået to nye og ganske usædvanlige titler.

Det lyder måske som en joke, tænker du.

Men nej, den er god nok.

Den administrerende direktør for verdens mest værdifulde bilkoncern har fået en ny og ganske usædvanlig titel.

For Tesla meddeler i en indberetning til det amerikanske finanstilsyn, SEC, at Elon Musk i fremtiden ikke blot vil være administrerende direktør for selskabet.

Udover direktør-titlen har han nu også fået en officiel titlen som “Technoking of Tesla.”

Bliver master of coin

Samtidig meddeler Tesla, at selskabets finansdirektør, Zach Kirkhorn, i fremtiden som supplement til sin hidtidige titel nu også kan tituleres som “master of coin.”

Under punktet i "other events" bliver der således meddelt følgende i indberetningen:

"Effective as of March 15, 2021, the titles of Elon Musk and Zach Kirkhorn have changed to Technoking of Tesla and Master of Coin, respectively. Elon and Zach will also maintain their respective positions as Chief Executive Officer and Chief Financial Officer."

Investerede massivt i bitcoin

Den nye titel til finansdirektøren skal måske ses i relation til, at Tesla i februar meddelte, at selskabet har investeret ni milliarder kroner i bitcoin.

I den forbindelse blev det oplyst, at selskabet med investeringen ønsker at opnå “mere fleksibilitet til yderligere at diversificere og maksimere afkastet af vores kontanter.

Tesla oplyste også, at selskabet i fremtiden agter at gøre det muligt at modtage betalinger i bitcoin.

Læs også: Tesla køber bitcoins for ni milliarder kroner - vil acceptere valutaen som betaling i fremtiden: Bitcoin-kurs slår rekord
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere