Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk giver sig selv ny titel som 'techno-konge': Er nu officielt “Technoking of Tesla”

I en officiel meddelse til det amerikanske børstilsyn oplyser Tesla nu, at Elon Musk og selskabets finansdirektør har fået to nye og ganske usædvanlige titler.

Det lyder måske som en joke, tænker du.

Men nej, den er god nok.

Den administrerende direktør for verdens mest værdifulde bilkoncern har fået en ny og ganske usædvanlig titel.

For Tesla meddeler i en indberetning til det amerikanske finanstilsyn, SEC, at Elon Musk i fremtiden ikke blot vil være administrerende direktør for selskabet.

Udover direktør-titlen har han nu også fået en officiel titlen som “Technoking of Tesla.”

Bliver master of coin

Samtidig meddeler Tesla, at selskabets finansdirektør, Zach Kirkhorn, i fremtiden som supplement til sin hidtidige titel nu også kan tituleres som “master of coin.”

Under punktet i "other events" bliver der således meddelt følgende i indberetningen:

"Effective as of March 15, 2021, the titles of Elon Musk and Zach Kirkhorn have changed to Technoking of Tesla and Master of Coin, respectively. Elon and Zach will also maintain their respective positions as Chief Executive Officer and Chief Financial Officer."

Investerede massivt i bitcoin

Den nye titel til finansdirektøren skal måske ses i relation til, at Tesla i februar meddelte, at selskabet har investeret ni milliarder kroner i bitcoin.

I den forbindelse blev det oplyst, at selskabet med investeringen ønsker at opnå “mere fleksibilitet til yderligere at diversificere og maksimere afkastet af vores kontanter.

Tesla oplyste også, at selskabet i fremtiden agter at gøre det muligt at modtage betalinger i bitcoin.

Læs også: Tesla køber bitcoins for ni milliarder kroner - vil acceptere valutaen som betaling i fremtiden: Bitcoin-kurs slår rekord
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere