Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk giver sig selv ny titel som 'techno-konge': Er nu officielt “Technoking of Tesla”

I en officiel meddelse til det amerikanske børstilsyn oplyser Tesla nu, at Elon Musk og selskabets finansdirektør har fået to nye og ganske usædvanlige titler.

Det lyder måske som en joke, tænker du.

Men nej, den er god nok.

Den administrerende direktør for verdens mest værdifulde bilkoncern har fået en ny og ganske usædvanlig titel.

For Tesla meddeler i en indberetning til det amerikanske finanstilsyn, SEC, at Elon Musk i fremtiden ikke blot vil være administrerende direktør for selskabet.

Udover direktør-titlen har han nu også fået en officiel titlen som “Technoking of Tesla.”

Bliver master of coin

Samtidig meddeler Tesla, at selskabets finansdirektør, Zach Kirkhorn, i fremtiden som supplement til sin hidtidige titel nu også kan tituleres som “master of coin.”

Under punktet i "other events" bliver der således meddelt følgende i indberetningen:

"Effective as of March 15, 2021, the titles of Elon Musk and Zach Kirkhorn have changed to Technoking of Tesla and Master of Coin, respectively. Elon and Zach will also maintain their respective positions as Chief Executive Officer and Chief Financial Officer."

Investerede massivt i bitcoin

Den nye titel til finansdirektøren skal måske ses i relation til, at Tesla i februar meddelte, at selskabet har investeret ni milliarder kroner i bitcoin.

I den forbindelse blev det oplyst, at selskabet med investeringen ønsker at opnå “mere fleksibilitet til yderligere at diversificere og maksimere afkastet af vores kontanter.

Tesla oplyste også, at selskabet i fremtiden agter at gøre det muligt at modtage betalinger i bitcoin.

Læs også: Tesla køber bitcoins for ni milliarder kroner - vil acceptere valutaen som betaling i fremtiden: Bitcoin-kurs slår rekord
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere