Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Danske Risma har solgt aktier for 40 millioner kroner før debut på First North på tirsdag: Overtegnet med 126 procent

Det danske SaaS-selskab Risma med Lars Nybro Munksgaard i spidsen har solgt rub og stub af de udbudte aktier op til debutten på minibørsen First North på tirsdag.

Det danske cloud-selskab Risma melder totalt udsolgt af aktier en uge før, at selskabet debutterer som børsnoteret på minibørsen First North på tirsdag.

Selskabet lukkede for det indledende salg af aktier mandag midnat, hvor alle aktier på hylderne - nemlig godt 4,2 millioner styks - var blevet solgt.

De kostede 9,5 kroner stykket, hvilket altså betyder, at Risma nu som ventet lander et provenu på børs-debutten på 40 millioner kroner.

Risma meddeler, at det kunne have solgt mange flere aktier, i det der indløb i alt 2.081 ordrer på i alt 7,4 millioner aktie.

Det svarer “svarer til en overtegning på 3,5x af det tilgængelige beløb i den offentlige tegningsperiode,” lyder det fra selskabet.

Risma står bag en cloudbaseret softwareløsning til håndtering af GRC (governance samt risk og compliance).

Selskabet med direktør og stifter Lars Nybro Munksgaard i spidsen vil anvende kapitalen fra børsnoteringen til international ekspansion i især Sverige og Norge.

“Vi går efter at styrke vores position på det danske marked med nye services og en endnu stærkere kundebase, og vi ser frem til at opbygge RISMAs tilstedeværelse og position på nye markeder, især Norge og Sverige;” lyder det fra Lars Nybro Munksgaard.

Selskabet meddeler, at det forventer en gennemsnitlig årlig vækst på 50 procent til og med 2023.

Risma er stiftet i 2014 af Lars Nybro Munksgaard, der blandt andet har en fortid hos Mærsk, hvor han arbejdede med risikovurderinger.

Læs også:

Det danske saas-firma Risma planlægger børsdebut: Klar til at hente 40 millioner kroner