Artikel top billede

Bog: Gør op med bullshit og sats på kundeservice som andet end et flot slogan

I den nye bog “Herregud, det er jo bare kundeservice…” giver Anders Rønnebech Jensen bud på, hvordan man optimerer kundeservice på en måde, der gør en reel forskel for kunde og organisation.

Man kan ikke sparke sig frem for udsagn om at ”sætte kunden i centrum.”

Alligevel prøver de fleste af os fra tid til anden at kontakte en – ellers gennemført respektabel – virksomhed eller offentlig institution med et spørgsmål, blot for at havne i en uendelig telefonkø eller at blive stillet om fra den ene medarbejder til den næste, der intet kan gøre for at hjælpe.

Til sidst giver man op, mens mavesyrekoncentration og blodtryk stiger med en hast, der ville gøre de fleste praktiserende læger mildt bekymrede.

Det er lidt pudsigt, at man stadig kan opleve at rende panden så hårdt mod en mur, da alle jo ved, at det er langt mere kostbart at rekruttere nye kunder end at gøre en ærlig indsats for at holde på dem, man allerede har.

Det er lige præcis emnet for Anders Rønnebech Jensens kommende bog “Herregud, det er jo bare kundeservice…”, som er baseret på 15 års erfaring fra kundeserviceledelse, customer experience og fra konsulentverdenen.

Ifølge foromtalen rummer bogen konkrete og praktiske værktøjer, der vil kunne styrke virksomhedens arbejde med kundeservice og med kundeoplevelser generelt.

På dette link kan man læse mere samt melde sig til en gratis, onlinebaseret lancering af bogen den 29. april kl. 11:15-12:00, hvor forfatteren vil gå mere i dybden med bogens pointer.

Titel: “Herregud, det er jo bare kundeservice…”. Forfatter: Anders Rønnebech Jensen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere