Artikel top billede

Bog: Gør op med bullshit og sats på kundeservice som andet end et flot slogan

I den nye bog “Herregud, det er jo bare kundeservice…” giver Anders Rønnebech Jensen bud på, hvordan man optimerer kundeservice på en måde, der gør en reel forskel for kunde og organisation.

Man kan ikke sparke sig frem for udsagn om at ”sætte kunden i centrum.”

Alligevel prøver de fleste af os fra tid til anden at kontakte en – ellers gennemført respektabel – virksomhed eller offentlig institution med et spørgsmål, blot for at havne i en uendelig telefonkø eller at blive stillet om fra den ene medarbejder til den næste, der intet kan gøre for at hjælpe.

Til sidst giver man op, mens mavesyrekoncentration og blodtryk stiger med en hast, der ville gøre de fleste praktiserende læger mildt bekymrede.

Det er lidt pudsigt, at man stadig kan opleve at rende panden så hårdt mod en mur, da alle jo ved, at det er langt mere kostbart at rekruttere nye kunder end at gøre en ærlig indsats for at holde på dem, man allerede har.

Det er lige præcis emnet for Anders Rønnebech Jensens kommende bog “Herregud, det er jo bare kundeservice…”, som er baseret på 15 års erfaring fra kundeserviceledelse, customer experience og fra konsulentverdenen.

Ifølge foromtalen rummer bogen konkrete og praktiske værktøjer, der vil kunne styrke virksomhedens arbejde med kundeservice og med kundeoplevelser generelt.

På dette link kan man læse mere samt melde sig til en gratis, onlinebaseret lancering af bogen den 29. april kl. 11:15-12:00, hvor forfatteren vil gå mere i dybden med bogens pointer.

Titel: “Herregud, det er jo bare kundeservice…”. Forfatter: Anders Rønnebech Jensen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere