Artikel top billede

(Foto: Photo by youxventures, Unsplash)

Er du på jagt efter et nyt job som it-projektleder? Vi har fundet 10 spændende job til dig, der er ledige netop nu

Netop nu kan du søge disse 10 ledige stillinger som it-projektleder på spændende arbejdspladser som NaviPartner, SDC og Vertica.

I denne uge har vi fokus på projektledelse. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som NaviPartner, SDC og Vertica.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

cBrain søger product manager, København

Brænder du for at kunne kombinere projektledelse med din interesse for data? Vil du være projektansvarlig for et forretningsområde, hvor du løbende sikrer udvikling og er den primære samarbejdspartner med Rigsarkivet? Så er du måske vores nye Product Manager i cBrain.

Som Product Manager i cBrain bliver du ansat i COO Office og får ansvaret for data og compliance i relation til effektive afleveringer til Rigsarkivet. Du vil både agere kundevendt projektkoordinator og -rådgiver, som er i tæt dialog med vores kunder, interessenter og Rigsarkivet.

Vi forventer ikke, at du i forvejen er F2 ekspert, men det er vigtigt, at du har flair for IT og interesserer dig for at arbejde med data.

Derudover vil du bidrage til at sikre løbende forretningsudvikling og optimering af dine opgaver og processer.

Læs hele annoncen her.

SDC søger scrum master til agile projekter i den finansiellesektor, Ballerup

Vil du deltage i udviklingen af nye IT-platforme og forretningsområder i SDC? I SDC kan du gøre brug af dine kompetencer som Scrum Master både i spændende projekter og samtidig spille en vigtig nøglerolle i vores arbejde med at udvikle vores agile projektmetode.

Vi søger en Scrum Master til vores team af Projektledere, der har erfaring med softwareudvikling i den finansielle sektor. Når du kommer til SDC, bliver du en del af et dynamisk miljø baseret på tillid og åbenhed. Vi er organiseret i en matrixorganisation og du får mulighed for at komme rundt i organisationen på agile projekter.

Som Scrum Master får du stor indflydelse på dine agile projekter og du skal samtidig bidrage til udbredelsen af Scrum i organisationen.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger technical it project manager, København

Challenging opportunities managing development projects of Clicklearn - the global market leader in e-learning authoring tools.

For our client ClickLearn in central Copenhagen, we are on the lookout for an experienced, structured and ambitious IT Project Manager to be responsible for managing complex and considerable development projects executed by the ClickLearn own R&D team in India.

The ClickLearn solutions are based on Azure Cloud and C#/.Net development, and we expect that you have solid experience with these Microsoft technologies.

Læs hele annoncen her.

Sports Connection søger it-projektleder med forretningsforståelse, Esbjerg

Kan du tage ansvar for implementeringen af store og små it-projekter? Kan du oversætte ønsker fra forretningen til it-projekter og processer? Og vil du være med på en spændende udviklingsrejse?

Sports Connection ApS er den nordiske distributør af Skechers, vi har butikker i hele Norden og vi er i rivende udvikling! Vi er på en digital rejse med fokus på udvikling og optimering og vi kigger ind i nytænkning af vores systemlandskab. Derfor søger vi en erfaren it-projektleder, der både kan drive projekter og processer og som formår at agere løsningsarkitekt når behovet opstår.

Som vores nye it-projektleder bliver du del at et lille velfungerende it-team med én Navision specialist og én it-supporter.

Læs hele annoncen her.

Uptime Development søger it-projektleder / Business analyst, Vejle

Vil du være med til at skabe fremtidens it-løsninger og løfte standarderne inden for branchen?

Vi leder lige nu efter en projektleder, som er hurtig til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger, er en fremragende kommunikator samt en opmærksom og omsorgsfuld teamleder.

Som projektleder vil du styre projekterne fra identificering af krav til udvikling af løsningen.

Du vil stå for at udarbejde og overholde tidsplaner og budgetter, fastlægge og afgrænse krav, samt udarbejde projektimplementeringsplaner herunder reduktion af risici.

Du vil komme til at arbejde med nogle af landets bedste udviklere og vil have mulighed for at sætte dit eget præg afdelingen.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger projektleder/product owner til SpeedAdmin, Sønderborg

Er du en selvkørende og ambitiøs projektleder, som brænder for komplekse og spændende udfordringer, herunder muligheden for at kunne sætte dit eget aftryk på dit arbejde? Så kunne dette være din næste mulighed for at sætte dine kompetencer i spil hos en stærk spiller inden for webbaseret alt-i-en-løsninger til musik- og kulturskoler.

Som IT-projektleder hos SpeedAdmin er det vigtigt at du har god energi, er initiativrig og er selvkørende. Du vil nemlig stå i spidsen for et hav af store og små projekter som skal igangsættes.

Derudover skal du være fluen på væggen ved opstart af nye kunder, møder med eksisterende kunder. Du vil indgå i et tæt samarbejde med Lead Developer og Co-owner, Karsten Gau Rasmussen, hvor du til tider vil agere som hans højre hånd.

Læs hele annoncen her.

Hviid & Larsen ApS søger for Lyngsoe Systems en projektleder til internationale kundeprojekter, aars

Vil du være en del af vores engagerede og erfarne team af ingeniører og være med til at skabe og finde løsninger, der kan bekæmpe kopivarer, forbedre fødevaresikkerheden i hele forsyningskæden, forbedre arbejdsforhold for ansatte på biblioteker, skabe real-time synlighed i post- sortering, forbedre patientpleje på hospitaler, samt forbedre kvaliteten af bagagehåndtering i lufthavne og hos flyselskaber.

Lyngsoe Systems er i øjeblikket på en spændende rejse som indeholder både vækst og udvikling, og derfor er vi på udkig efter en erfaren kundeorienteret projektleder til vores Logistics forretningsenhed.

Som projektleder hos Lyngsoe Systems har du kontakten til kunden, leverandører og du er ansvarlig for den overordnede planlægning og styring af projekterne i henhold til aftalen med kunden.

Læs hele annoncen her.

NaviPartner søger projektleder med teknisk erfaring indenfor Microsoft BC, København

Du har BC-teknisk projektledelseserfaring inden for it-branchen?

Vi har stillingen til den Microsoft BC-tekniske projektleder, som ikke kun leder efter udfordrende opgaver, men også et job med skønne og dygtige kollegaer, som deler erfaring og viden på daglig basis.

NaviPartner er en virksomhed i vækst og hvor der er højt til loftet. Vi er en arbejdsplads, hvor den enkeltes indsats gør en direkte forskel for kunder og kollegaer. Du tilbydes en varieret hverdag, hvor du har ansvar for et team og egne opgaver i store og små projekter, hvorved du i høj grad kan præge din egen hverdag.

NaviPartner har brug for en teknisk projektleder, som kan hjælpe vores kunder med udviklingen af deres systemer, som er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, og som ofte inkluderer integrerede webløsninger, POS, billetsystemer mm.

Læs hele annoncen her.

Vertica søger erfaren it-projektleder, Aarhus

Vil du lede og skabe spændende it-projekter for store danske virksomheder med ambitiøse målsætninger inden for e-handel og onlineforretning? Og vil du samarbejde med byens skarpeste udviklere og e-handelsspecialister?

Som projektleder hos Vertica kommer du til at holde vores projekter på sporet fra koncept til go live og videreudvikling samt coache dit team, der arbejder agilt med it-udvikling.

Du vil typisk være projektleder for ét til tre udviklingsteams ad gangen med fire til otte yderligere kollegaer (udviklere, UX’ere, digitale designere og forretningsudviklere). I hverdagen vil du opleve at blive udfordret på flere niveauer fra detaljeret fokus på enkelte opgaver over sikring af projektets proces og rapportering til arbejde med roadmap og afklaring.

Læs hele annoncen her.

SDC søger it-projektleder med erfaring fra den finansiellesektor, Ballerup

Vil du deltage i udviklingen af nye it-platforme og forretningsområder i SDC?

I SDC kan du gøre brug af dine kompetencer som it-projektleder til at spille en vigtig nøglerolle i projekter med udvikling af it til understøttelse af nye bankservices.

Vi søger en it-projektleder til vores team af projektledere, der har erfaring med at lede og styre it-projekter. Når du kommer til SDC, bliver du en del af et dynamisk miljø baseret på tillid og åbenhed, og hvor du kan dele viden med mere end 40 projektlederkolleger. Vi er organiseret i en matrixorganisation, og du får mulighed for at komme rundt i organisationen på forskellige typer projekter i SDC’s organisation.

Som projektleder får du stor indflydelse på dine projekter og kan samtidig sparre med dine kollegaer i projektlederafdelingen.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu

Har der været for meget stilstand i den karriere på det seneste? Så læs med her. Vi fundet 10 friske it-stillinger hos spændende danske arbejdspladser, som du kan søge lige nu

Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund
Her er 10 ledige java-stillinger, som du kan søge i din påskeferie
Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu