Artikel top billede

Columbus nye CEO tiltræder om en måned

Columbus' nye koncernchef, Søren Krogh Knudsen, tiltræder stillingen om præcis en måned.

Om en måned overtager Søren Krogh Knudsen styringen i Columbus.

Han tiltræder som ny koncernchef 7. juni, har selskabet netop meddelt i en børsmeddelelse.

Søren Krogh Knudsen blev udpeget som ny CEO i det børsnoterede it-selskab i april, men indtil nu har det været uvist, hvornår han ville tiltræde.

Læs også: Derfor er Søren Krogh Knuden den rette mand til opgaven som ny CEO for Columbus.

Han skulle nemlig afslutte sin ansættelse hos PA Consulting Group, hvor han har været 13 år, blandt andet som global direktør for it-transformation og landechef i Sverige.

Columbus-formanden Ib Kunøe, der har været med til at finde og udpege den nye direktør, ser nu frem til hans tiltræden.

"Søren Krogh Knudsen er en erfaren international leder inden for management konsulentbranchen med en meget stærk track record inden for transformationarbejde og i at drive profitabel vækst," siger Ib Kunøe i meddelelsen, der fortsætter:

"Han er kendt for at kombinere stærke kommercielle legitimationsoplysninger, ledelsesrådgivning og en engagerende, motiverende lederstil. Jeg ser meget frem til at arbejde med Søren."

Når Søren Krogh Knudsen sætter sig i chefstolen for det store, danske selskab, skal han stå i spidsen for den nye strategi, Focus23, som skal omdanne Columbus til at agere i højere grad som konsulenthus.

Han afløser Columbus' CFO, Hans Henrik Thrane, der har fungeret som konstitueret CEO siden, at Thomas Honoré, som blev fyret 27. august 2020.

Det kan du læse mere om her: Thomas Honoré færdig som topchef i Columbus: Stopper med omgående virkning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Efter lang tids tøven ruller kunderne nu ind på SAP S/4: "Vi har fået flere nye S/4-sager i det seneste halve år, end vi havde af S/4-kunder i forvejen"
En af de absolut største SAP-partnere i verden og på dansk jord, det tidligere Itelligence, nu NTT Data Business Solutions, ser markant fremgang i antallet af S/4HANA-projekter. Overgangen til SAP's nyeste ERP-motor har ladet vente på sig, men ser nu ud til for alvor at rykke. "Vi har fået flere nye S/4-sager i det seneste halve år, end vi havde af S/4-kunder i forvejen," siger direktør Per Falck Jensen.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.