Artikel top billede

Columbus nye CEO tiltræder om en måned

Columbus' nye koncernchef, Søren Krogh Knudsen, tiltræder stillingen om præcis en måned.

Om en måned overtager Søren Krogh Knudsen styringen i Columbus.

Han tiltræder som ny koncernchef 7. juni, har selskabet netop meddelt i en børsmeddelelse.

Søren Krogh Knudsen blev udpeget som ny CEO i det børsnoterede it-selskab i april, men indtil nu har det været uvist, hvornår han ville tiltræde.

Læs også: Derfor er Søren Krogh Knuden den rette mand til opgaven som ny CEO for Columbus.

Han skulle nemlig afslutte sin ansættelse hos PA Consulting Group, hvor han har været 13 år, blandt andet som global direktør for it-transformation og landechef i Sverige.

Columbus-formanden Ib Kunøe, der har været med til at finde og udpege den nye direktør, ser nu frem til hans tiltræden.

"Søren Krogh Knudsen er en erfaren international leder inden for management konsulentbranchen med en meget stærk track record inden for transformationarbejde og i at drive profitabel vækst," siger Ib Kunøe i meddelelsen, der fortsætter:

"Han er kendt for at kombinere stærke kommercielle legitimationsoplysninger, ledelsesrådgivning og en engagerende, motiverende lederstil. Jeg ser meget frem til at arbejde med Søren."

Når Søren Krogh Knudsen sætter sig i chefstolen for det store, danske selskab, skal han stå i spidsen for den nye strategi, Focus23, som skal omdanne Columbus til at agere i højere grad som konsulenthus.

Han afløser Columbus' CFO, Hans Henrik Thrane, der har fungeret som konstitueret CEO siden, at Thomas Honoré, som blev fyret 27. august 2020.

Det kan du læse mere om her: Thomas Honoré færdig som topchef i Columbus: Stopper med omgående virkning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere