Artikel top billede

Photo by Tim Gouw on Unsplash

Her er 10 support-stillinger, som du kan søge netop nu

Foråret står for døren, og vi har fundet 10 spændende support- stillinger, som du kan søge i Kristi Himmelfartsferien.

I denne uge har vi fokus på support. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Gladsaxe Kommune, cBrain og Acrelec.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger it-medarbejder til helpdesk, København

Metroselskabet søger en kompetent, serviceminded, selvstændig og stabil it-medarbejder til varetagelse af den daglige helpdesk funktion samt forskellige infrastrukturopgaver.

Som it-medarbejder i helpdesken er din vigtigste opgave at sikre support og service overfor slutbrugerne.

Du skal være med til at implementere og sikre en effektiv og sikker it-understøttelse for Metroselskabets brugere. Du bliver administrator på vores nyindkøbte Service Now system, og du skal være med til at opbygge og udvikle løsningen. Du skal desuden bidrage til, at helpdeskens to elever bliver oplært i relevante opgaver og får den nødvendige uddannelse.

Du bliver en del af en it-afdeling i udvikling. Metroselskabet har startet en større digitaliseringsrejse, hvor vi skal ændre vores måde at arbejde på og implementere flere nye it-systemer.

Vi har desuden stor fokus på cyber- og informationssikkerhed samt procesoptimering.

Læs hele annoncen her.

Apport Systems søger applikationssupporter, Risskov

Vores kollega har valgt at rykke teltpælene op og flytte udenlands, vi får derfor behov for en ny dygtig applikationssupporter til vores unge og dynamiske team.

Kan du se dig selv som supporter i et team, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden med at yde support til vores kunder i Europa? Har du en stor grad af selvstændigt drive, og evner samtidig at trække på kollegaers viden når det er nødvendigt?

Kunne du tænke dig at arbejde med kendte virksomheder i ind og udland, og sikre at varer kommer frem til tiden?

Så er du allerede godt på vej til at blive vores nye applikationssupporter.

Læs hele annoncen her.

cBrain A/S søger serviceminded it-administrator med lyst til intern IT-support samt applikationssupport til eksperterne hos vores kunder, København

Vil du være med til at sikre, at der er styr på cBrains interne hardware og software som en del af vores interne it-team?

Vil du samtidig være med til at løse teknisk komplicerede opgaver for vores kunders superbrugere, administratorer og eksperter som en del af vores tekniske applikationssupport? Motiveres du af at rådgive, løse udfordringer og bruge din tekniske forståelse til at give kollegaer og kunder den bedst mulige oplevelse?

Så er det dig, vi leder efter til vores supportteam i cBrain midt i Nordhavn!

Opgaverne som it-administrator i cBrains supportteam vil være ligeligt fordelt mellem intern it og applikationssupport.

Vi bestræber os på, at du har hele dage, hvor du arbejder med intern it og hele dage, hvor du arbejder med applikationssupport.

Læs hele annoncen her.

Gladsaxe Kommune søger it-supporter til digitaliseringsafdeling (Genopslag), Søborg

Gladsaxe Kommune søger en it-supporter med sans for god service og teknisk problemløsning. Motiveres du af at yde god service og kan du sætte dig ind i en kollegaes it-udfordringer? Så har vi måske det rigtige job til dig!

Digitaliseringsafdelingen i Gladsaxe Kommune består af 26 medarbejdere som er organiseret i tre teams: It-support, It-drift samt System og Udvikling. Digitaliseringsafdelingen har et bredt ansvar for kommunens it-systemer samt udvikling og implementering af vores digitaliseringsstrategi.

Vi udvikler hele tiden vores it-løsninger, og du skal være indstillet på løbende at få nye opgaver.

Vi har fokus på konstant at forbedre vores arbejdsprocesser og serviceleverancer til resten af kommunen og vi forventer at du er aktiv og omstillingsparat i den udvikling.

Læs hele annoncen her.

Basisbank søger it-support / software- og in­te­gra­tions­sup­port, Brøndby

Er du god til at gennemskue komplekse systemsammenhænge?

Vil du være en del af et hold, som har fokus på værdiskabelse for vores kunder og jagten på det bedre?

Din primære arbejdsopgave er at supportere vores interne forretning i forbindelse med vores servicedesk. Du vil også have ansvaret for at hjælpe vores partnere med at integrere deres løsninger med vores monitorering samt support af disse.

Du vil sammen med vores change manager være med til at kvalificere forandringer i vores software og du vil sammen med vores udviklingsafdeling skabe værktøjer til fortløbende at forbedre vores support.

Du vil også blive en del af vores testhold, som skal sikre at vi leverer løsninger af høj kvalitet, som styrker vores egen forretning og vores partnerskaber.

Læs hele annoncen her.

Acrelec Danmark søger it-supporter, Rødovre

Acrelec søger en it-supporter til at indgå i vores dynamiske organisation. Du vil, fra vores kontor i Rødovre, yde support til vores kunder via vores helpdesk, med alt fra software og hardware til pc, netværk og servere.

Ved at tage ansvar og ejerskab, samt yde god service, har vi gennem flere år opbygget stærke relationer til vores kunder. Dette skal du være med til at fortsætte og forstærke. Du får dermed en bred kontaktflade og vil indgå i et team af professionelle, kompetente og engagerede kollegaer.

Vi lægger vægt på, at du er uddannet it-supporter, it-datatekniker eller har anden relevant it-uddannelse, suppleret med mindst et par års erfaring fra lignende job.

Du er udpræget serviceminded, åben og imødekommende over for såvel kollegaer som brugere, og du tager ansvar og involverer dig i både eksisterende og nye opgaver.

Læs hele annoncen her.

Region Syddanmark søger medarbejder til it-afsnit, Odense

Klinisk Immunologisk Afdeling (KIA), Odense Universitetshospital, søger en medarbejder til en fast stilling, på fuld tid i afdelingens it-afsnit pr. 1. august 2021, eller efter aftale.

Du vil indgå i et team hvor kvalitet, ansvarlighed, overblik, fleksibilitet, samarbejde, kommunikation, nysgerrighed og godt humør er nøgleord.

Din arbejdstid er 08.00 – 15.24 på alle hverdage. Medio 2022 vil du skulle indgå i et landsdækkende vagtrul, hyppigheden af vagter er endnu ikke fastlagt.

Når situationen kræver det, er det vigtigt, at du kan træde til og arbejde på uforudsigelige tidspunkter og er indstillet på at blive til problemet er løst.

Læs hele annoncen her.

nemlig.com søger it-supporter, Brøndby

Har du et kæmpe supporthjerte, og vil du sætte det i spil ved at levere den bedste it-service til alle dele af nemlig.com? Så kom med på rejsen og gør brug af din proaktive tilgang til service og support i rammerne af en virksomhed i vækst.

Vi ønsker at steppe op i it-serviceteamet, og har derfor brug for endnu en IT-supporter til vores dedikerede Local supportteam, der består af 3 specialister på vores hovedkontor i Brøndby.

I tæt samarbejde med It Service Desk og resten af driftsafdelingen sikrer du høj tilgængelighed omkring alle it-systemer, så virksomheden og medarbejderne kan arbejde 24/7-365 dage om året, og hvor vi målrettet arbejder på at indtænke it-sikkerhed i det daglige arbejde.

Læs hele annoncen her.

LB Forsikring søger it-supporter, København

Som it-supporter hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed.

Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

Vi søger en it-supporter, der skal være med til at sikre den daglige 1. level support til vores kollegaer rundt om i forretningen, og du skal være med til løse de udfordringer og forespørgsler, der kommer fra forretningen indenfor både hardware og software.

For at gøre vores Servicedesk endnu bedre, forventer vi, at du er med til løbende at udvikle og forbedre vores dokumentation og processer. Vi har stort fokus på automatisering af rutineopgaver for at skabe plads til mere værdiskabende opgaver.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger for kunde en it-supporter, Ballerup

Brænder du for it og teknologier og måske sport?

Så har du nu muligheden for at blive Sportmasters nye it-supporter.

Sportmasters ønsker en erfaren og alsidig IT-supporter, der kan deltage i at levere den bedste it-service for alle medarbejderne i Sportmasters, både på hovedkontoret og i butikkerne.

Som it-supporter er du den første, dine kollegaer møder, når de har brug for hjælp. Den vigtigste opgave er derfor at yde en hurtig og god service til dine kollegaer og sikre, at it holder, hvad de lover, og leverer til tiden.

Du har sandsynligvis nogle års erfaring som it-supporter, og meget gerne fra en lignende virksomhed eller organisation.

Du har sandsynligvis viden om Microsoft teknologier og infrastruktur, men er ikke religiøs i din tilgang til teknologi.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu