Artikel top billede

Danske cBrain lander sin største ordre nogensinde: Kan være op mod en kvart milliard kroner værd

Danske cBrain lander sin største ordre til dato, som over en årrække kan blive op mod en kvart milliard kroner værd. “Et kæmpeskridt i relation til selskabets internationale vækststrategi,” lyder det fra direktør Per Tejs Knudsen.

Det danske software-selskab cBrain har efter en længere proces underskrevet den største enkeltstående ordre, siden selskabet blev grundlagt i 2002.

Ordren kan ende med at kunne generere en samlet omsætning på en kvart milliard kroner, såfremt den udnyttes maksimalt af kunden, som er en række tyske myndigheder.

De har nemlig indgået en fire-årig rammeaftale med cBrain om brug af mellem 5.000 og 10.000 brugerlicenser til cBrain-systemet F2.

Hertil kommer anvendelse af en række ekstra moduler af F2 samt forskellige former for vedligeholdelse af systemet.

“Aftalen er den største enkeltstående ordre i cBrains historie, både i relation til antal brugere og omsætning. cBrain ser derfor ordren som et kæmpeskridt i relation til selskabets internationale vækststrategi og eksport,” meddeler selskabets direktør og grundlægger, Per Tejs Knudsen.

Selskabet har allerede en række kunder i især den offentlige sektor i Tyskland. De fleste har dog ikke indkøbt brugerlicenser hos cBrain, men implementeringer af F2.

CBrains omsætning er vokset støt gennem en årrækk. Selskabet omsatte i 2020 for godt 120 millioner kroner. Det svarer til en stigning på godt 67 procent på fem år.

Selskabet har hele tiden haft overskud på både drift og på bundlinien, hvor det i fjor landede et overskud på 15,5 millioner kroner.
Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.