Artikel top billede

Telenor henter 3.000 nye mobilkunder og sender indtjeningen i vejret

Danmarks næststørste teleselskab, Telenor Danmark, har i det seneste kvartal hentet flere mobil- og bredbåndskunder, og har samtidig løftet ebitda-indtjeningen med 18 procent.

Det næststørste teleselskab på det danske marked, Telenor Danmark, fortsætter med at kapre nye mobil- og bredbåndskunder.

I det seneste kvartal har selskabet hentet 3.000 nye mobilkunder og 1.000 nye bredbåndskunder, oplyser selskabet.

Telenor har således nu 1.683.000 mobilkunder, hvilket er 29.000 flere end i samme kvartal i fjor.

Derudover har Telenor øget sin ebitda-indtjening med 18 procent, og den lander i andet kvartal på 261 millioner kroner.

Højeste indtjeningsgrad i 15 år

Selskabets omsætning er samtidig vokset med 3 procent til 924 millioner danske kroner, mens indtjeningsgraden lander på 28,2 procent.

Det er ifølge Telenor den højeste indtjeningsgrad for selskabet i 15 år.

”Vi har haft et stærkt første halvår, hvor vi fastholder vores fokus på at bygge en sundere forretning, mens vi løfter indtjeningen med 18 procent. Sideløbende med at vi bygger 5G, så er vi gået på markedet med nogle efterspurgte sikkerhedsprodukter, der er blevet rigtig godt modtaget. På de interne linjer arbejder vi videre med at skabe en mere enkel og digital forretning til gavn for både vores medarbejdere og vores kunder,” siger Lars Thomsen, administrerende direktør i Telenor Danmark, ifølge en pressemeddelelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.