Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor henter 3.000 nye mobilkunder og sender indtjeningen i vejret

Danmarks næststørste teleselskab, Telenor Danmark, har i det seneste kvartal hentet flere mobil- og bredbåndskunder, og har samtidig løftet ebitda-indtjeningen med 18 procent.

Det næststørste teleselskab på det danske marked, Telenor Danmark, fortsætter med at kapre nye mobil- og bredbåndskunder.

I det seneste kvartal har selskabet hentet 3.000 nye mobilkunder og 1.000 nye bredbåndskunder, oplyser selskabet.

Telenor har således nu 1.683.000 mobilkunder, hvilket er 29.000 flere end i samme kvartal i fjor.

Derudover har Telenor øget sin ebitda-indtjening med 18 procent, og den lander i andet kvartal på 261 millioner kroner.

Højeste indtjeningsgrad i 15 år

Selskabets omsætning er samtidig vokset med 3 procent til 924 millioner danske kroner, mens indtjeningsgraden lander på 28,2 procent.

Det er ifølge Telenor den højeste indtjeningsgrad for selskabet i 15 år.

”Vi har haft et stærkt første halvår, hvor vi fastholder vores fokus på at bygge en sundere forretning, mens vi løfter indtjeningen med 18 procent. Sideløbende med at vi bygger 5G, så er vi gået på markedet med nogle efterspurgte sikkerhedsprodukter, der er blevet rigtig godt modtaget. På de interne linjer arbejder vi videre med at skabe en mere enkel og digital forretning til gavn for både vores medarbejdere og vores kunder,” siger Lars Thomsen, administrerende direktør i Telenor Danmark, ifølge en pressemeddelelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere