Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen. (Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Oracle vil lokke flere danske partnere til butikken: Vil udbetale store kontante bonusser til sine partnere

Med en kontant bonus til arbejdsomme partnere sætter Oracle alle sejl ind på at få flere it-huse ind i den danske fold. De partnere, der kan skaffe flere cloud-kunder til Oracle, kan se frem til en stor bonus. "Vi håber , at vi kommer til at betale rigtig store bonusser til vores partnere," siger Tommy Søndergaard, direktør for den nordiske ERP-forretning med fokus på mellemstore og store danske virksomheder.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Tjek hvor stor bonus Oracle er klar til at give danske partnere
  • Derfor søsætter Oracle nyt dansk partnerprogram
  • Hvor mange ny partnere Oracle satser på at få inden for det næste år
  • Hvor Oracle mener partnerne skal komme fra
778
4 min
Oracle var måske ikke den første af de store tech-giganter til fuldbyrdet at hoppe på cloud-toget, men det amerikanske it-selskab har for alvor i det seneste år sat fart på en enorm cloud-transformation.

Senest er det blevet bakket op af, at selskabet i løbet af 2022 vil investere astronomiske 24 milliarder kroner på ekstra cloud-brændstof.

For nylig bekendtgjorde Larry Ellisons imperie, at det allerede til næste år har planer om at udvide sit globale cloud-netværk med yderligere 14 datacenter-regioner til samlet 44.

Men de skyhøje investeringer skal følges op med jordnære ressourcer, der rent faktisk kan spinne kunderne op til Oracles cloud-baserede produkter.

Navnlig i Danmark mangler der flere hestekræfter i Oracles partnerlandskab til at løfte opgaven.

Derfor søsætter Oracle nu et nyt partnerprogram med kontant bonus til de dygtigste for at tiltrække endnu flere.



Det fortæller Tommy Søndergaard, direktør for den nordiske ERP-forretning med fokus på mellemstore og store danske virksomheder, til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter