Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Facebook afviser påstand om at selskabets teknologi kun fanger en procent af ulovligt indhold

Facebook benægter påstand om, at dets algoritmer og teknologi kun formår at fjerne en procent af indhold, der strider imod Facebooks egne retningslinjer.

Facebook afviser, at dets algoritmer og automatiserede systemer kun identificerer og fjerner et lille antal indlæg, der indeholder ulovligt indhold som hate speech.

Wall Street Journal kunne ellers forleden rapportere, at lækkede dokumenter tyder på, at kun en lille procentdel af krænkende indhold faktisk fjernes af teknologien.

Det skriver BBC.

De lækkede interne Facebook-dokumenter, som WSJ har set, indeholder oplysninger om, at Facebooks teknologien kun havde succes med at fjerne en procent af indlæg, der bryder det sociale medieselskabs egne regler.

Facebook kritiseres også for at have reduceret den tid, mennesker bruger på at kontrollere klager over hadefulde ytringer fra brugere, og dermed være blevet mere afhængig af teknologi.

Facebook insisterede imidlertid modsat på, at den har succes med at reducere hadefulde ytringer på sin platform.

Man skal måle på en anden metrik ifølge Facebook

Guy Rosen, Facebooks næstformand for integritet, skriver i et blogindlæg, at en anden måling i stedet skulle bruges til at evaluere Facebooks fremskridt på området.

Han påpeger, at ​​hadefulde ytringer på Facebook er faldet som en procentdel af alt indhold, der ses af brugerne.

Hate Speech udgør ifølge ham og Facebook i øjeblikket 0,05 procent eller fem visninger per 10.000 - et fald med 50 procent i de sidste ni måneder, lyder det.

"Udbredelse er, hvordan vi måler vores arbejde internt, og derfor deler vi den samme måling eksternt," tilføjede han.

Han pointerer videre, at mere end 97 procent af fjernet indhold registreres proaktivt af Facebooks algoritmer - før det rapporteres af brugere, der har set det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere