Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på jobjagt? Så har vi plukket 10 friske it-stillinger, som er ledige netop nu. Se dem alle her.

Denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som NetIP, Jysk og Rigsarkivet.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

NetIP søger hol­d­o­ri­en­te­ret "it-nørd", Herning, Aarhus, København, Aalborg, Holstebro, Thisted eller Viborg

Du har nu mulighed for at komme med på holdet hos en af branchens mest innovative it-leverandører.

Vi har masser af glade kunder, og flere er på vej ind. Derfor søger vi til yderligere udvikling dygtige og erfarne konsulenter, som brænder for at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse.

Du er måske uddannet datatekniker el.lign., og har en bred viden indenfor generel it og sikkerhed, hvor du måske har en specialistviden inden for et enkelt eller to områder.

Som person motiveres du af at gøre en teknologisk forskel hos kunderne, hvor du formår at skabe en tæt og værdiskabende dialog.

Du trives i et teamorienteret miljø, hvor du forstår værdien af samarbejde på tværs i organisationen. Du arbejder struktureret og proaktivt for at nå dine mål og leverer ydelser af høj kvalitet.

Du er nysgerrig, og det falder dig naturligt løbende at holde dig opdateret med nye og eksisterende teknologier indenfor dit område.

Læs hele annoncen her.

Jysk søger team-leader til helpdesk, Brabrand

Jysk er i fortsat vækst og en af it-afdelingens primære opgaver er at støtte den fortsatte ekspansion. Vi er i fuld gang med implementeringen af nye løsninger, forbedringer af eksisterende løsninger og integration af nye lande.

For at sikre, at vi fortsat vil være i stand til at tilbyde den bedst mulige support til hele organisationen, er vi på udkig efter en ansvarsfuld team leader med baggrund fra it-support til vores helpdesk-team.

Teamet består af to selvkørende supportere og en studentermedhjælper.

I helpdesk lever vi af at hjælpe, supportere, dokumentere og informere vores administrative brugere, såvel som alle vores Jysk-ansatte i butikkerne i både indland og udland.

Vi hjælper med alt lige fra tildeling af rettigheder, installation af applikationer, hardware issues til klargøring i forbindelse med åbning af nye butikker.

Læs hele annoncen her.

Rigsarkivet søger for­ret­nings­ud­vik­ler med da­ta­ma­na­ger­kom­pe­ten­cer, Odense eller København

Kan du se muligheder og få gode idéer?

Er du god til at analysere og formulere krav og behov, så det kan forstås af både it og forretning?

Brænder du for at arbejde med nyskabende løsninger, som kan være med til at realisere potentialet i Rigsarkivets digitale samlinger? Så er det dig, vi mangler som forretningsudvikler i Rigsarkivets enhed for dataformidling.

Rigsarkivet står over for en række opgaver med at kravspecificere og udvikle løsninger, der gør det enklere at bruge vores store og stadigt voksende samling af data.

Vi skal i de kommende år blandt andet arbejde med nye måder at tilgængeliggøre arkiverede data på samt i højere grad digitalisere vores service over for blandt andet myndigheder, forskere og andre brugere. Jobbet som forretningsudvikler er en nyoprettet stilling.

Det bliver din hovedopgave at være med til at indhente og formulere krav til nye løsninger, analysere behov og komme med forslag til forbedringer af processer.

Du arbejder tæt sammen med kolleger med forskellige fagligheder, og der er stor fleksibilitet i forhold til opgaveløsningen.

Læs hele annoncen her.

Jyllands-Posten søger frontend-udvikler, Aarhus

Vi søger en frontend-udvikler, der følger med i den nyeste udvikling indenfor web.

Som frontend-udvikler ved Jyllands-Posten vil du blive en vigtig del af et af Danmarks største medier.

Vi arbejder med Jyllands-Posten, Lokalavisen, Finans og Watch Medier. Vores primære formål er at skabe oplyste borgere og med ca. 30 millioner månedlige sidevisninger, vil dit arbejde have stor betydning for mange mennesker.

Du vil blive en del af et kryds-funktionelt team, hvor alle løfter i flok. Vi arbejder i en uformel proces, hvor der er et stort ansvar for den enkelte løsning og mange muligheder for at påvirke de enkelte projekter.

Vi lægger vægt på, at vi udvikler os og er fokuseret på, at vi hele tiden skal lære, og at der skal være plads til at fejle. Din personlige udvikling er vigtig for os, og vi vil gøre vores for, at du hele tiden har mulighed for at lære nyt.

Vores hjemmesider benytter hovedsageligt serverside rendering, som er skrevet i Scala Play. Vi mestrer principperne om continuous delivery. Hvis det vækker din interesse, så er der rig mulighed for at lære.

Læs hele annoncen her.

Semler Gruppen søger softwa­re­ud­vik­ler/funk­tio­nel power platform-konsulent, Brøndby

Vil du arbejde med softwareudvikling på power-platformen og i Azure?

Vi søger en engageret softwareudvikler/funktionel power platform-konsulent med brede it-kompetencer til at være en del af Semler IT.

Du kommer til at arbejde i vores proces- og automatiseringsafdeling, som beskæftiger sig med at optimere vores it-landskab og udvikle nye løsninger der reducerer manuelle arbejdsprocesser.

Vi er en afdeling, som har specialiseret os i at bygge bro mellem forretning og it, og din rolle i teamet er en kombination af at være teknisk arkitekt og at udvikle konkrete it-løsninger.

Du får ansvar for egne projekter, som du i tæt samarbejde med teamet driver i mål. Vi er i løbet af det sidste halve år begyndt en rejse, hvor vi udvikler applikationer på power platformen (blandt andet power automate og power apps), og vores it-landskab er i høj grad bygget op omkring en kombination af Azure og en hel del legacy-applikationer, der bliver udfaset i løbet af de kommende år.

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være at udvikle moderne it-løsninger som erstatter nogle af de legacy-applikationer som vi stadig har kørende.

Læs hele annoncen her.

Söderberg & Partners søger it-pro­jekt­le­der til vores ho­ved­kon­tor, København K

Söderberg & Partners er i kraftig vækst, og vi søger derfor en ny kollega til vores hovedkontor i København K.

Er du vild med it og projektledelse? Og drives du af fremdrift og udvikling? Så er det muligvis dig, vi søger til at stå i spidsen for vores it-udvikling.

Vi søger en it-leder med en projektlederprofil, som har stor strategisk forståelse, når det gælder en hurtigtvoksende organisation som vores.

Vi har store ambitioner for vores fremtidige it-løsninger, hvilket blandt andert betyder, at de skal være kundeorienteret, effektive og relevante i et marked, som konstant ændrer sig.

Derfor søger vi en ny kollega, der både har solide it-kompetencer, og samtidig mestrer kunsten at være struktureret i sin tilgang til at opstarte og følge it-projekter til dørs.

Læs hele annoncen her.

Grant Thornton søger it-revisor, København

Har du lyst til at beskæftige dig med it-revision af allerhøjeste kvalitet?

Vi vækster i Grant Thorntons IT Audit & Advisory, og søger derfor en erfaren kollega, der ønsker at styrke både Grant Thornton, it-revisionsteamet samt egen faglighed.

I afdelingen beskæftiger vi os med it-revision, afgivelse af it-erklæringer, dataanalyse til understøttelse af finansiel revision, cybersikkerhed og EU-persondataforordningen.

Derudover yder vores afdeling også bistand i form af rådgivning og sparring til kunder, for eksempel gennemgang af it-anvendelse, it-projekter og it-strategi / politikker. Vi går højt op i at være værdiskabende for kunderne, der typisk er i smv-segmentet.

Du vil blive del af et erfarent team, hvor den tætte kontakt med kunde er i centrum. Du vil i høj grad få ansvar for planlægning, udførsel og opfølgning på opgaver, og dermed være den betroede rådgiver, der skal kunne svare på alt.

Du vil opleve, at arbejdsopgaverne varierer meget, og der er aldrig to dage, der er ens. Da du får stor indflydelse på, hvordan opgaver løses, forventer vi også, at du forholdsvist hurtigt selv kan gennemføre opgaver hos kunden.

Læs hele annoncen her.

Københavns Universitet søger erfaren web­me­d­ar­bej­der med gode ana­ly­ti­ske evner, København

Har du lyst til at arbejde med et af Danmarks største online-universer?

Vil du være del af et team, hvor vi udvikler universitetets digitale kommunikation, og hvor der er en fleksibel hverdag og uformel omgangstone?

Hvis du har interesse for og solid erfaring med webstatistik, så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega.

Du vil blive tilknyttet KU Kommunikations webteam med 10 kollegaer.

Her kommer du til at spille en vigtig rolle med indsamling, efterbehandling og analyse af besøgsstatistik for Københavns Universitets eksterne web, intranet med videre.

Du skal blandt andet holde styr på dataindsamlingen og -kvaliteten på et stort og komplekst webdomæne. Desuden skal du være i stand til at omsætte ”de tørre tal” til strategisk rådgivning.

Teamets opgaver spænder vidt og indeholder blandt andet udvikling og teknisk vedligehold af platformene, UX, design, frontend-udvikling, test, webtilgængelighed, brugerundersøgelser, undervisning og support.

Hos os går tingene ofte stærkt, og opgaverne er mange og forskelligartede, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten af den grund. Hos os vil du opleve engagement og fagligt fokus, hjælpsomme kollegaer og mange grin.

Læs hele annoncen her.

NTI søger dygtig BIM/VDC-konsulent/-spe­ci­a­list til en spændende og alsidig stilling, Værløse

Dygtig BIM/VDC-konsulent/-specialist med strategisk forståelse (bygningskonstruktør, bygningsingeniør, arkitekt eller anden byggefaglig baggrund, gerne med relevant overbygning inden for IKT) søges til spændende kundeopgaver i vores team i Værløse. Interesse og erfaring i Det Digitale Byggeri, procesoptimering, BIM, digitalisering af udførelsesfasen og erfaringer fra entreprenørbranchen er en fordel.

Vi søger en dygtig BIM-konsulent, der skal løse spændende kundeopgaver, være sparringspartner for vores kunder, foretage analyser samt operationalisere og implementere resultaterne fra disse. Foretage undervisning og være med til at formidle den nyeste viden.

Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med god stemning og dygtige kolleger, der brænder for deres job hos Danmarks førende BIM-rådgiver.

Læs hele annoncen her.

Vertica A/S søger erfaren software-tester/QA-konsulent, Aarhus

Kunne du tænke dig at være med til at skabe nogle af landets største e-handelsløsninger?

Og vil du bruge din forretningsforståelse og testkompetencer til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere?

Som software-tester i Vertica kommer du til at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste .NET-udviklere, frontend-udviklere, grafiske designere og UX-konsulenter. Du vil endvidere blive en del af vores testfaggruppe med fokus på test og kvalitetssikring.

Som testere i Vertica arbejder vi overordnet med tre forskellige slags opgaver: Skrive/reviewe opgavebeskrivelser, teste leverancer og overdrage leverancer til test hos kunden.

Som person er du nysgerrig, analytisk, intuitiv og vedholdende. Du har flere års erfaring med professionel test og kvalitetssikring – meget gerne inden for webudvikling. Har du erfaring med e-handel eller arbejdet som konsulent, er det et yderligere plus.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger som du kan søge, før sommerferien melder sin ankomst.

Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu