Artikel top billede

Kinesiske myndigheder straffer Alibaba Cloud efter log4j-kontrovers

Log4j-sårbarheden får nu konsekvenser for den kinesiske it-gigant Alibaba, der ifølge de kinesiske myndigheder har nølet med indrapportere sin viden om sårbarheden.

De magtfulde kinesiske cyber-sikkerhedsmyndigheder har valgt at straffe Alibaba, fordi selskabet ifølge de kinesiske myndigheder ikke øjeblikkeligt har indrapporteret sin viden log4j-sårbarheden til dem

Det skriver den kinesiske avis South China Morning Post, der har hovedkvarter i Hong-Kong og er ejet af Alibaba Group.

Myndighederne i Kina har brugt Alibaba Cloud som cybersikkerhedspartner, hvilket blandt andet betyder, at selskabet har skulle dele oplysninger med det kinesiske ministerium for informationsteknologi.

Sanktionerne betyder, at ministeriet nu suspenderer samarbejdet med Alibaba Cloud i minimum seks måneder.

Efter de seks måneder vil myndighederne igen tage stilling til om de vil genoptage cybersikkerheds-samarbejdet med Alibaba.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere