Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Facebook napper 100 it-specialister fra Microsoft til at bygge metaverset

Omkring 100 it-folk, der arbejder med AR hos Microsoft, har forladt selskabet til fordel for Facebooks moderselskab Meta. Begge it-giganter konkurrerer om at bygge det såkaldte metaverse, hvor AR-teknologien er en afgørende komponent.

Kampen om at bygge metaverset raser blandt verdens største it-virksomheder, men Microsoft har taget et massivt slag efter, 100 medarbejdere har forladt selskabet.

De ansatte arbejdede på Microsofts AR-briller, og har i stor stil forladt selskabet til fordel for Facebooks moderselskab Meta, der også arbejder på at bygge produkter inden for AR.

Det skriver det amerikanske medie The Wall Street Journal.

AR-teknologien er en central del af metaverset, som Mark Zuckerberg og Microsofts topledelse i løbet af det forgangende år har talt meget varmt om.

Meta med Mark Zuckerberg i spidsen er nemlig for tiden på jagt efter de bedste it-folk, som skal være med til at opfylde selskabets plan om at skabe fremtidens internet i form at et stort metaverse.

Det fik for nyligt Apple til at uddele kæmpe bonusser til en række nøglemedarbejdere for netop at sikre, at de ikke forlader selskabet til fordel for konkurrenterne.

Microsoft har også kastet sig ind i metaverset med en større opgradering af Microsoft Teams, hvor det fremover skal være muligt at møde sine kollegaer i form af et hologram.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere