Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

(Foto: Photo by Carlos Muza on Unsplash)

Facebook skiller sig af med sin krypto-forretning og dropper Libra og Diem: Overtages af bank

Facebook dropper alle sine planer om at bringe kryptovaluta ud til den brede befolkning. Selskabet sælger hele sit engang så ambitiøse krypto-projekt til lille bank.

Facebooks ambitiøse plan om at brede kryptovaluta ud til den brede befolkning er nået til vejs ende.

Selskabet sælger hele sit ellers stort anlagte krypto-projekt The Diem Association til den amerikanske bank Silvergate Capital, der er specialiseret i bitcoin og blockchain.

Pris: 200 millioner dollar.

Facebook lancerede sin kryptovalua i 2019 under navnet Libra. Den skiftede senere navn til Diem. Planen var, at brugerne skulle anvende valutaen, når de handlede gennem Facebook, hvilket over tid skulle gøre den til en global valuta.

The Diem Assocation fik således til opgave at opbygge et betalings-netværk baseret på kryptovaluta

Wall Street Journal skriver, at Facebook - i dag Meta - sælger Diem Association for at presse den sidste værdi ud af projektet, som har været udfordret helt fra begyndelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere