Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Lunar)

Danske Lunar taber "helt som forventet" halv milliard kroner i 2021

Lunar ender på et minus på en halv milliard kroner for 2021, hvor alle sejl var sat ind på yderligere vækst. Selskabet forventer endnu et minus i 2022.

Det koster penge at holde vækstmotorerne hos danske Lunar velsmurte.

Det fremadstormende fintech-selskab kommer ud af 2021 med et minus på over en halv milliard kroner på bunden, viser Lunars netop offentliggjort regnskab.

Helt præcist lyder bundlinjen på minus 515 millioner kroner efter skat.

"Det negative økonomiske resultat var forventet, da Lunar har investeret massivt i vækst, opkøb og lancering af nye produkter," lyder det i årsrapporten.

Lunars ledelse gør samtidig opmærksom på, at en positivt månedlig indtjening, som blev forventet i den seneste årsrapport, ikke materialiserede sig på grund af førnævnte fokus på vækst, men også som følge af de omfattende restriktioner, verden under corona-krisen har været ramt af.

Lunar ser samtidig tilbage på et hæsblæsende 2021, der foruden en række store opkøb af Paylike og Lendify, også bød på yderligere investeringer i selskabet på 2,3 milliarder kroner.

Lunar Group havde per decemeber 2021 over 400 ansatte og mere end 400.000 kunder på tværs af Danmark, Sverige og Norge.

For 2022 forventer Lunar fortsat kontant fokus på vækst og nye produkter. Forventningen er endnu en negativ bundlinje - her et minus på mellem 200 til 300 millioner kroner.

Du kan læse hele Lunars årsrapport for 2021 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere