Artikel top billede

Pleo er klar med it-job til ukrainske flygtninge

Fintech-virksomheden Pleo er klar til at besætte it-stillinger med ukrainske flygtninge. Selskabet forventer at tage mod 20 til 25 nye ansatte fra Ukraine.

Det danske fintech-selskab Pleo, der så sent som i december hentede 1,3 milliarder kroner i kapitaltilførelse, er klar til at tilbyde job til ukrainske flygtninge med it-kompetencer.

Det fortæller selskabets stifter Jeppe Rindom til it-mediet ITWatch.

”Der er en stor mængde ingeniører i Ukraine, og det er et de job, vi ved, vi kan få succesfuldt ombord i vores virksomhed. Samtidig med at vi hjælper kommende ansatte hertil, hjælper vi også med at finde en bolig og at tilbyde en pakke, så hele familien kan komme hertil,” siger han til ITWatch.

Jeppe Rindom understreger samtidig, at han forventer at tiltaget kommer til at koste selskabet penge, selvom Pleo ligesom resten af it-branchen tørster efter højtkvalificeret arbejdskraft.

Pleo forventer ifølge ITWatch at kunne tage i mod 20-25 nye ansatte fra Ukraine.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?