Artikel top billede

Pleo er klar med it-job til ukrainske flygtninge

Fintech-virksomheden Pleo er klar til at besætte it-stillinger med ukrainske flygtninge. Selskabet forventer at tage mod 20 til 25 nye ansatte fra Ukraine.

Det danske fintech-selskab Pleo, der så sent som i december hentede 1,3 milliarder kroner i kapitaltilførelse, er klar til at tilbyde job til ukrainske flygtninge med it-kompetencer.

Det fortæller selskabets stifter Jeppe Rindom til it-mediet ITWatch.

”Der er en stor mængde ingeniører i Ukraine, og det er et de job, vi ved, vi kan få succesfuldt ombord i vores virksomhed. Samtidig med at vi hjælper kommende ansatte hertil, hjælper vi også med at finde en bolig og at tilbyde en pakke, så hele familien kan komme hertil,” siger han til ITWatch.

Jeppe Rindom understreger samtidig, at han forventer at tiltaget kommer til at koste selskabet penge, selvom Pleo ligesom resten af it-branchen tørster efter højtkvalificeret arbejdskraft.

Pleo forventer ifølge ITWatch at kunne tage i mod 20-25 nye ansatte fra Ukraine.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere