Artikel top billede

Pleo er klar med it-job til ukrainske flygtninge

Fintech-virksomheden Pleo er klar til at besætte it-stillinger med ukrainske flygtninge. Selskabet forventer at tage mod 20 til 25 nye ansatte fra Ukraine.

Det danske fintech-selskab Pleo, der så sent som i december hentede 1,3 milliarder kroner i kapitaltilførelse, er klar til at tilbyde job til ukrainske flygtninge med it-kompetencer.

Det fortæller selskabets stifter Jeppe Rindom til it-mediet ITWatch.

”Der er en stor mængde ingeniører i Ukraine, og det er et de job, vi ved, vi kan få succesfuldt ombord i vores virksomhed. Samtidig med at vi hjælper kommende ansatte hertil, hjælper vi også med at finde en bolig og at tilbyde en pakke, så hele familien kan komme hertil,” siger han til ITWatch.

Jeppe Rindom understreger samtidig, at han forventer at tiltaget kommer til at koste selskabet penge, selvom Pleo ligesom resten af it-branchen tørster efter højtkvalificeret arbejdskraft.

Pleo forventer ifølge ITWatch at kunne tage i mod 20-25 nye ansatte fra Ukraine.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere