Artikel top billede

Sony og Nintendo trækker sig ud af Rusland

Japanske Sony og Nintendo følger efter mange andre tech-firmaer og lukker og slukker i Rusland.

De to japanske teknologi-kæmper Sony og Nintendo følger den efterhånden lange række af teknologi-selskaber, der i de seneste dage har trukket sig ud af Rusland.

De to selskaber lukker nemlig nu hele deres omfattende spil-forretninger i Rusland, hvor de - som i resten af verden - sælger både spil og spil-konsoller.

Sony lukker således for adgang til sin Playstation Store fra Rusland, ligesom selskabet dropper lanceringen af seneste udgave af topsællerten Gran Turismo i Rusland.

Nintendo har samtidig sat den russiske version af sin eShop på pause - ikke mindst fordi de internationale sanktioner har gjort, at butikken ikke længere kan håndtere betaling med russiske rubler.

Også Microsoft har stoppet al nysalg af Xbox.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere