Artikel top billede

Krig i Ukraine og stigende inflation får Apple til at skære 20 procent af iPhone SE-produktionen

Tech-giganten Apple nedjusterer produktionen af iPhone SE-modellen. Det skyldes, at krigen i Ukraine samt stigende inflation får efterspørgslen på elektronik til at falde.

Under tre uger efter, at Apple har lanceret sin nye iPhone SE, sænker produktionen af netop den model i Kina med 20 procent.

Det sker grundet en lavere efterspørgsel end først forventet. Angiveligt som konsekvens af krigen i Ukraine og de stigende inflationstal indflydelse på elektronikefterspørgslen, skriver CNBC.

iPhone SE, der er selskabet budgetvenlige iPhone, er ikke populær i samme grad som de dyrere modeller, lyder det.

2020-versionen af SE-modellen stod for 12 procent af det samlede iPhone-salg fra lanceringen og indtil fjerde kvartal i 2021.

Det er ikke mere end to uger siden, at den nye iPhone SE ramte det danske marked.
IT-JOB

Økonomistyrelsen

Infrastrukturarkitekt

SDC A/S

Agil Coach

Fagligt Fælles Forbund

3F søger it underviser-supporter

VikingGenetics

Data Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere