Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Er du it-udvikler? Her er 10 ledige job, som du bør skynde dig at søge

Vi har fundet 10 spændende job til it-udviklere på jobjagt. Kunne det eksempelvis friste med en karriere hos DMI, Visma eller Dagbladet Børsen?

I denne uge har vi fokus på udvikling.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Danmarks Meteorologiske Institut, Visma Enterprise og Uptime Development.

Air Support søger DevOps-udvikler til luft­farts­bran­chen, Odense

Vil du gerne være med til at sikre, at vores kunders fly kommer i luften, bruger mindst muligt brændstof og generelt overholder lovgivningen i luftrummet? Så er det dig, vi søger!

Vi søger en dygtig DevOps-udvikler at hjælpe os med at videreudvikle på vores CI/CD-pipeline til den software, der dagligt sørger for, at vores kunders fly har de bedste betingelser før, under og efter flyvningen.

Du vil indgå i en udviklingsafdeling på 20+ medarbejdere, som arbejder i agile teams med dedikerede SCRUM masters tilknyttet. Vi arbejder altid med de nyeste teknologier og værdsætter at vidensdele på tværs af teams.

Din base bliver i Odense, men skulle du have behov for at arbejde hjemmefra, er dette naturligvis en mulighed.

Læs hele annoncen her.

OK søger fagligt stærke ap­pli­ka­tions­ud­vik­le­re, Viby J

It-afdelingen består af 90 kolleger, hvoraf cirka 55 sidder i udviklingsafdelingen. De ledige stillinger er som udvikler på Microsoft-platformen i en afdeling med 12 udviklere.

Afdelingen udvikler og vedligeholder systemer og tilknyttede integrationer gennem en række udviklingsprojekter. Det drejer sig primært om vores interne systemer til blandt andet kundehåndtering.

Du er en kompetent og professionel applikationsudvikler, der har bevist, at du er i stand til at levere på forskellige projekter. Har du en baggrund som datalog eller datamatiker, er det et godt udgangspunkt.

Du er imødekommende og byder gerne ind i forhold til opgaverne og har en faglighed, som gør, at du også er i stand til at sparre med kollegaer både i og uden for afdelingen.

Du forstår samspillet mellem it og forretningen og formår hurtigt at sætte dig ind i systemer. Du evner at afklare og beskrive en opgave inden du går i gang.

Læs hele annoncen her.

Visma Enterprise søger full-stack udvikler, København

Er du full-stack udvikler med designkompetencer?

Brænder du for at levere den gode brugeroplevelse? Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at bygge fremtidens løsninger, hvor vores kunders behov og ønsker er i fokus? Så læs videre, det kan være dig, som vi søger.

Vi har travlt med at udvikle nye løsninger til vores kunder, og vi søger derfor endnu en dedikeret udvikler til vores team.

Vores team har til formål at udvikle nye idéer, som hurtigt kan afprøves på markedet. Idéerne understøttes af brugertests, prototyper og data fra vores DevOps-systemer.

Du vil være med til at vælge, hvilke teknologier som anvendes og har måske også erfaring i app-udvikling, Figma og DevOps, herunder Kubernetes og AWS/Azure.

Læs hele annoncen her.

DMI søger en fullstack-udvikler til ap­pli­ka­tions­en­hed, København

Er du en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst fullstack-udvikler?

Har du stærke kompetencer inden for Java-udvikling? Brænder du for at arbejde med it, der sikrer menneskeliv og materielle værdier? Så vil jobbet som fullstack-udvikler hos DMI være noget for dig!

Vi søger en fullstack-udvikler til vores applikationsenhed. I vores enhed arbejder vi med analyse, design og udvikling af applikationer, services og diverse portaler, som præsenterer DMI’s vejr-, hav- og klimadata til borgerne i Rigsfællesskabet, beredskaber og kunder med særlige behov for vejrinformationer.

Du er dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst fullstack-udvikler.

Du er kommunikerende og åben omkring dit arbejde og tager ansvar for, at teamet er med i processen.

Du er god til at forstå teamets behov og på baggrund af disse identificere initiativer og arbejdsopgaver.

Du tager, ligesom dine kollegaer, ansvar for det samlede produkt og byder ind med din ekspertise og gode energi i det tværfaglige arbejde.

Læs hele annoncen her.

Uptime Development søger full-stack udvikler til softwa­re­hus, Vejle

Kunne du tænke dig at udvikle gennemtænkte softwareløsninger sammen med landets skarpeste hjerner?

Uptime Development søger en erfaren udvikler. Du har en relevant it-uddannelse og arbejdet professionelt med udvikling softwareløsninger i minimum tre år.

Du har en generel god forretningsforståelse og kan omsætte idéer til tekniske løsninger, ligesom du kan se dig selv arbejde med udvikling og IT-arkitektur i tværfaglige teams.

Vi arbejder i mange teknologier og ofte full stack. Vi hører dog gerne fra dig uanset om dine preferencer er frontend eller backend.

På backendsiden arbejder vi typisk i PHP Laravel og .Net (Core/5). På frontendsiden arbejder vi i de fleste moderne JavaScript frameworks. Typisk Vue.js, React, Angular m.fl.

Du behøver ikke være ekspert i alt, men er selvfølgelig en fordel at du kan nogle af teknologierne.

Læs hele annoncen her.

For­mu­eple­je søger senior software-udvikler, Aarhus

I Formuepleje har du mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst, som har en strategisk målsætning om at mangedoble antallet af kunder på få år. Derfor har vi brug for en stærk software-udvikler.

Et af midlerne for at nå vores mål er nemlig et markant fokus på digitale kundeløsninger, der kan understøtte hele kunderejsen. Det er en spændende og udfordrende opgave, som skal løses i fællesskab med mange funktioner, og i denne stilling vil du komme til at spille en vigtig rolle i at realisere dette mål.

I Business Analytics bliver du en del af Formueplejes MarCom-team. Vi bruger data til at lære vores kunder, vores marked og vores forretning bedre at kende, og til at give Formueplejes kunder den bedst mulige kundeoplevelse.

Vi tager ansvaret for alle Formueplejes kundevendte systemer samt de systemer, der understøtter vores kunderådgivning. Endvidere tager vi ansvar for at opsamle, tilrettelægge og analysere de data, som disse systemer genererer, via vores datawarehouse.

Læs hele annoncen her.

Dagbladet Børsen søger en fullstack we­b­ud­vik­ler, København

Er du en engageret fullstack udvikler med lyst til et job inden for nyhedsbranchen?

Dagbladet Børsen leder efter en webudvikler til en fuldtidsstilling i København.

Vi leder efter en engageret fullstack udvikler der brænder for webudvikling, og som kan se den spændende udfordring i at arbejde på et nyhedsmedie med en ambitiøs digital strategi.

Du kan være nyuddannet eller have mange års erfaring, det vigtigste er du kan lide at udvikle, og bidrager med en solid teknisk forståelse indenfor dit felt.

Din viden og erfaring er vigtig for udviklingen af vores produkter og du vil få stor indflydelse på vores fremtidige digitale løsninger.

Læs hele annoncen her.

Autorola søger softwa­re­ud­vik­le­re, Odense

Vil du være med til at udvikle spændende softwareløsninger til internationale kunder og samtidig få mulighed for at samarbejde med nogle af Odenses dygtige udviklere inden for Java, Spring Boot og AWS? Så er det nu, du skal slå til!

Autorola koncernen er global og specialiseret i online bilauktioner og it-løsninger til bilbranchen. Vores roadmap bugner af opgaver, og vores eksisterende løsninger skal fremtidssikres, så de kan håndtere et stærkt stigende antal kunder. Vi søger derfor flere dygtige udviklere, der vil være med at til videreudvikle vores applikationer og lave nye spændende løsninger.

Og selvom vi har opgaver nok, så arbejder vi kun 37 timer om ugen og giver fleksibilitet til familielivet. Vores udviklingsafdeling er placeret i gåafstand fra banegården i Odense og består af 3 backend-teams og et frontend-team - i alt 18 udviklere.

Læs hele annoncen her.

Totalkredit søger backend-udvikler med stor Python-erfaring (Bar­selsvi­ka­ri­at), København

Vil du være med til at udvikle Totalkredits nye digitale univers for næsten 1 mio. kunder? Vi søger en dygtig backend-udvikler til et barselsvikariat på 12 måneder med mulighed for forlængelse.

Vi er på udkig efter dig, som er stærk i Python/Django, og som har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling. Opstart 1. maj eller snarest herefter.

Mit Hjem er et nyt digitalt boligunivers til Totalkredits kunder, og du skal være med til at sikre den bedste oplevelse på platformen. Du bliver en vigtig del af vores udviklingsteam, der også består af to Backend-udviklere og to Frontend-udviklere. I tæt samarbejde med Produkt- og Designteamet leverer I nye features til blandt andet. mithjem.dk og optimerer platformen.

Vi arbejder i sprints med fokus på peer review og involvering af alle fra vores teams tidligt i processen, så vi sammen kan skabe løsninger af høj kvalitet. Det er derfor vigtigt, at du er en stærk holdspiller, samtidig med at du tager ejerskab for dine opgaver.

Læs hele annoncen her.

efacto søger full-stack udvikler, Hellerup

Er du full-stack udvikler med MVC-erfaring?

Brænder du for at levere gode, gennemtænkte løsninger? Vil du arbejde med den nyeste teknologi? Befinder du dig godt i et uformelt, dygtigt team?

Så kan stillingen som full-stack udvikler være noget for dig.

Vi arbejder i Scrum med sprints og standups. Vi sparrer og hjælper hinanden i opgaveløsningen, og man taler åbent om de gode ting, man har lavet, og de fejl, der skete undervejs.

Vi bruger Jira og Bitbucket og vores applikationer kører Dockerized med overvågning gennem Zabbix. Vores primære teknologier er PHP og MySQL i Symfony.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Danske Commodities, Københavns kommune og Systematic er blot nogle af de arbejdspladser, som lige nu er på udkig efter dygtige it-folk. Måske kunne det være dig?

På udkig efter nyt job? Vi har fundet 10 ledige stillinger til dig
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger til dig - søg dem lige her
Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - se dem alle her
Vi har håndplukket 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu