Artikel top billede

(Foto: Photo by Erik Mclean on Unsplash)

Tre nye streamingtjenester på vej til det danske marked: Åbner inden for en måned

I løbet af den kommende måned kan du glæde sig til intet mindre end tre nye streamingkanaler, der åbner op på det danske marked. Det sker i et et forsøg på at vriste penge ud af det stadig voksende streamingmarked.

Intet mindre end tre nye streamingtjenester bliver i løbet af de næste 30 dage tilgængelige i Danmark.

Den første åbner allerede op for danske brugere om tre dage, hvor danskerne får mulighed for at vælge endnu en udbyder, der skal tage kampen op mod Netflix, Disney og de øvrige streaming-kæmper.

Ifølge Berlingske får danskerne 28. april mulighed for at købe adgang til den britiske tjeneste BritBox, der er et samarbejde mellem BBC og tv-selskabet ITV.

Prisen i Danmark kommer til at ligne den, man allerede kender fra en række andre tjenester. Det kommer nemlig til at koste 79 kroner om måneder for at få fingrene i indholdet på tjenesten.

Dansk indtog på markedet

Derefter går der kun et par uger før Pluto TV åbner de digitale døre til de danske brugere. Modsat sine konkurrenter, forlyder det fra selskaberne bag, at streamingtjenesten vil forblive gratis.

Der er dog også danske spillere, der har meldt sig ind i streamingkampen. Ifølge Berlingske kommer Nordisk Film til at lancere Nordisk Film+ for alle danskere. I dag er tjeneste til gængelig for Yousee oh Waoo's kunder, men nu får alle altså adgang til streamingtjenesten.

Det er dog endnu uvist, hvornår tjenesten bliver åbnet op og til hvilken pris. Kunder hos Waoo betaler dog i dag 49 kroner om måneden for at få adgang til indholdet på Nordisk Film+.