Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

(Foto: Google PR)

Nu løfter Google sløret for sit første smartwatch i snart otte år: Pixel Watch

Google I/O 2022: Google viser sit kommende smart-ur frem i hvad der ligner et yderst minimalistisk og enkelt ydre.

Google har længe arbejdet på at gøre et comeback indenfor såkaldte wearables, efter det i 2014 frasolgte Motorola og det Google-udviklede Moto 360 smart-watch.

Bestræbelserne begynder nu at tage deres endelige form, efter opkøbet af specialisterne fra Fitbit.

Ved dette års I/O udviklermesse giver Google nu et indblik i, hvordan smart-uret ifølge Google skal se ud, ved at selskabets vicepræsident for enheder og devices, Rick Osterloh, kunne vise uret frem på sit håndled.

Dertil har Google lavet et kort videoklip, der viser hvordan uret tager sig ud. Her kan det blandt andet ses, at uret bliver en yderst minimalistisk sag, og at det vil have en indbygget pulsmåler.

Google kunne ikke præcisere meget mere omkring uret, men det blev dog røbet at det ville udkomme i to versioner: En med og en uden LTE-mobilforbindelse.

Uret er samtidig sat til at debutere sammen med Pixel 7 og Pixel 7 Pro telefonerne fra selskabet, som med al sandsynlighed bliver lanceret en gang i efteråret. Da Google har tradition for at udsende nye telefoner sidst i oktober måned, er en Pixel Watch lancering i det tidsrum ganske tænkeligt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere