Artikel top billede

(Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash)

Her er 10 spændende it-stillinger der er ledige nu

Drømmer du om et job i Lego-koncernen, så kan du søge det her. Vi har fundet alt 10 ledige it-stillinger i danske virksomheder.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Lego House, Velliv og Coop Danmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Velliv søger se­ni­o­r­ud­vik­ler til at sikre deres in­te­gra­tion og drift af en moderne event­ba­se­ret ar­ki­tek­tur, Ballerup

Er du på hjemmebane, når det kommer til Microsoft .Net, C#, SQL, WCF, SOAP- og REST-API’er? Og har du stærke kompetencer i serviceudvikling? Så er du forhåbentligt den seniorudvikler, vi leder efter, til at arbejde med vores policeadministrationssystem – et system hostet i AWS Cloud og som er baseret på Edlunds Policeadministrationsløsning.

Du vil i dagligdagen skulle arbejde i vores Service team. Teamet er selvorganiserede og arbejder ud fra Scrum, skaleret agil udvikling og DevOps.

Service teamets kerneopgaver består i at understøtte forretningsbehov for integration til policeadministrationssystemet og udstilling af data. Dette indebærer ansvar for applikations service-API, hvor den primære consumer er Vellivs central integrationsplatform OIC (Oracle Integration Cloud). Da applikationen nu hostes i AWS står de eksisterende løsninger foran gennemgribende ændringer.

Læs hele annoncen her.

Lego House søger te­ch­no­lo­gy engineer, Billund

Are you driven by an overwhelming technical curiosity and does your childish playfulness repeatedly get you stuck in exploration of technological possibilities and digital opportunities? Then you are well on the way to be a perfect fit for one of the two open positions as Technology Engineer in Lego House.

As a Lego House Technology Engineer, you hold your sense of wonder at full strength and intuitively understand the criticality of the mission of the Digital & Technology department in Lego House: Ensuring that all codes are bug free, all cords are untangled, and any device is in minimal downtime.

You are service-minded and enjoy putting an effort where and when needed, be it in 2nd level support, year planning or improving the digital experiences throughout the house. In terms of problem solving, your approach and attitude can best be described as a Technical Terrier; you just don’t stop barking up a bugged tree (woof woof) and just like your furry friend you can bark to being brave, mischievous, energetic, active, fearless, independent, playful and cheerful.

Læs hele annoncen her.

Coop Danmark søger it-løs­nings­ar­ki­tekt der trives i spændet mellem udvikling, im­ple­men­te­ring og drift, Vallensbæk

Er du knivskarp i at tilegne dig ny viden og omsætte den til holdbare og værdiskabende it-løsninger, der understøtter forretningens krav og kundernes behov? Så har du nu muligheden for at blive en del af Coop.dk MAD – vi søger nemlig forstærkninger.

I øjeblikket søger vi en løsningsarkitekt, der i samarbejde med 4 kollegaer og en række eksterne leverandører indgår i videreudviklingen af vores it-platform og er med til at sikre, at produktionssystemerne og den samlede løsning er både stabile og skalerbare. Det kunne sagtens være dig! Især hvis du synes, at det lyder spændende at skulle træde ind i en rolle med en bred kontaktflade og med en høj grad af indflydelse.

Kan du samtidig lide at sidde tæt på produktionen og have muligheden for at være med i fronten af implementeringsforløbet, tale med dem, der rent faktisk skal bruge funktionaliteten og løbende få deres feedback og input, så er Coop.dk MADs it-afdeling lige noget for dig.

Læs hele annoncen her.

Velliv søger DevOps engineer til deres ambitiøse cloud-first strategi, Ballerup

Vil du være med til at implementere de rigtige processer og de rigtige værktøjer i Vellivs ambitiøse cloud-first strategi? Så er det måske dig, vi søger, som vores nye DevOps Engineer til Vellivs strategiske produktplatform.

Teknik-teamets kerneopgaver består i at understøtte det tekniske fundament under platformen. Vi arbejder for at sikre, at vores udviklingsteams oplever effektive rammer til udvikling, samt for at systemet er stabilt og performer for vores slutbrugere. Teamet er tæt på både udviklere, arkitekter, vores driftsafdeling og slutbrugere, så vi hele tiden har det korrekte billede af systemet tilstand.

Som DevOps Engineer skal du arbejde for effektivisering, automatisering og innovation af værktøjer til udvikling, test, deployment og drift. Vores CI/CD-pipelines bygger på Git, Bamboo automation-server, PowerShell, AWS-cloud teknologier og Terraform. Vi kigger ind i Microservices bygget på serverless AWS-teknologier, hvor AWS CDK anvendes til at implementere Infrastructure-as-code direkte i C# – next level DevOps.

Læs hele annoncen her.

Viamap søger full stack-udvikler af digitale kort og Geodata, København

Vi søger en full stack-udvikler til Viamap – fremtidens kortløsninger. Du kommer til at arbejde sammen med vores andre stærke udviklere om at designe og udvikle SaaS-produkter, som gør det enkelt at vise digitale kort på hjemmesider. Du deltager i både projekt- og udviklingsforløb, og afhængig af dine evner vil du også varetage styring af egne projekter.

Dine opgaver bliver udvikling af nye løsninger, kodeoptimering af eksisterende løsninger, løbende forbedring af vores devops-opsætning og driftsunderstøttelse. Vores nuværende løsninger er primært udviklet i Python og TypeScript, baseret på Open Source. Vi benytter Linux og en moderne serverless arkitektur på AWS.

Du har en it-uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du har overblik og arbejder struktureret og fokuseret. Du er udadvendt og vant til at arbejde i teams, hvor vi sikrer, at vi kommer 360 grader rundt om opgaverne.

Læs hele annoncen her.

Companyoung søger CRM-udvikler, Aalborg

Er du vores nye CRM-troldmand og kan du løfte kundeoplevelser til næste niveau, gennem engagerende automation flows og kampagner? Har du erfaring med udvikling, eksekvering og optimering af projekter oppebåret af Microsoft Dynamics? Og har du lyst til at være en del af et ambitiøst hold, hvor humøret er højt og hvor vi deler passionen om at opbygge CRM-systemer med kommercielt indhold? Så er du helt sikkert vores nye kollega.

I Companyoungs afdeling for Business Operations arbejder vi med konkrete CRM-løsninger som vi tilbyder vores kunder. Med dig ombord vil vi løfte vores CRM-platform, så den skaber endnu større værdi for vores kunder. For kunderne er vores fokus, og gennem Microsoft Dynamics og Click Dimensions hjælper vi vores kunder med at tænke kommercielt på uddannelsessporet. Vores services kan hjælpe vores kunder med tiltrækning af elever, men også vækst af kursusforretning og professionalisering af salg.

Ligeledes understøtter vores CRM-løsning styrkelse af skolernes evne til at indgå og fornye uddannelsesaftaler (praktik) med elever og virksomheder, der styrker arbejdsmarkedet og mindsker frafaldet af elever fra de tekniske uddannelser.

Læs hele annoncen her.

Bone Consult søger it-konsulent, Aalborg

Vi har en uformel tone, hvor arbejdsglæde og trivsel er i højsædet. Vi sætter kunden først, i alt hvad vi gør. Derfor søger vi efter netop dig, som har lyst til at blive en del af et fantastisk team, som fagligt spiller i superligaen, men som har alle fordelene af, at være lille og agil i vores tilgang til at løse kundens udfordringer.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en uformel og ambitiøs organisation, hvor omtanke, troværdighed og ordentlighed, parret med humor, er i højsædet. Vi arbejder dedikeret og fokuseret på, at levere den bedste kundeoplevelse, og samtidig lægger vi vægt på et stærkt fagligt miljø, med et godt socialt sammenhold. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår, og en gage, som matcher markedsniveauet.

Til vores kontor i Aalborg, søger vi en udadvendt og tillidsskabende IT-konsulent, som har flair for at forstå forretning og binde det sammen med, og omsætte det til rette IT-løsning.

Læs hele annoncen her.

Velliv søger se­ni­o­r­ud­vik­ler – hjem­ta­gel­se af deres in­te­gra­tions­løs­nin­ger, Ballerup

Vil du arbejde i et cloud only-miljø og hjælpe os med at hjemtage et domæne, der tidligere har været fuldt outsourcet til vores offshore-partner? Og vil du arbejde et sted, hvor vi løfter i flok og er stolte af vores tillidsbaserede kultur?

Du bliver også involveret i vores proces med at inddele integrationsdomænet i subdomæner og udvikle roadmaps for, hvordan vi opnår den modenhed, der skal til inden for domænet. Vi vil stadig arbejde tæt sammen med vores kolleger offshore, men målet er, at vi selv skal sidde i førersædet.

I dit arbejde med serviceintegration vil du udover dit eget team samarbejde med de øvrige agile teams, forretningsanalytikere, arkitekter og eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver en del af Integrationsteamet, som er vokset til 10 kolleger i Ballerup hen over det sidste 1,5 år, samt 20+ offshore-konsulenter. Så du får en gylden mulighed for at præge, hvordan det skal være at arbejde hos os, både fagligt og socialt.

Læs hele annoncen her.

PA Consulting Group søger solution ar­chi­tects til vores danske kon­su­lent­team, København

Vi definerer succes som opnåelse af exceptionelle resultater, der har vedvarende indvirkning på erhvervsliv, samfundsgrupper og individer over hele verden. Og ingen er mere på forkant af dette end vores solution architects.

Når vores solution architects arbejder sammen med vores kunder som trusted advisors, fokuserer de på at løse kundernes mest vanskelige og forretningskritiske udfordringer med en kombination af teknisk viden og en skarp forretningssans.

Med anvendelse af din viden inden for et bredt spektrum af teknologier og domæner kommer du til at arbejde sammen med kunder på CxO-niveau om at designe den digitale revolution og implementere en række tekniske strategier, der skal bringe vores kunder videre fremad.

Læs hele annoncen her.

CGI Danmark søger fun­ctio­nal solution architect med speciale indenfor Supply Chain, logistic og WMS i Dy­na­mi­cs365 FO, Ballerup, Kolding, Aarhus eller Aalborg

Har du erfaring inden for Supply Chain, logistik og WMS? CGI søger en erfaren functional solution architect med en stærk faglig ballast, som vil trives i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere.

Som functional solution architect hos CGI bliver din primære rolle at koordinere med den ledende løsningsarkitekt på et givent projekt og samtidig være bindeleddet mellem kunden og udviklerne i forhold til CGI’s løsninger. Du vil qua din rolle bidrage aktivt til udvikling og tilpasning af eksisterende samt nye teknologiske løsninger, der forbedrer rammerne for vores kunder.

CGI’s leveranceteam består af projektleder, forretnings- og it-arkitekter, konsulenter med spidskompetencer og udviklere i DK, og near- og offshore udviklings- og testteams i Letland, Indien og Filippinerne.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu