Artikel top billede

(Foto: CC licens)

Kryptoplatform advarer om, at kunder kan miste deres penge i tilfælde af en konkurs

Coinbase, som er en platform for kryptovaluta advarer deres kunder, om at de potentielt kan miste deres beholdning af kryptovaluta hos platformen, hvis selskabet eventuelt går konkurs.

En af verdens største kryptobørser Coinbase advarer nu sine kunder om, at de potentielt kan miste deres beholdning af kryptovaluta, hvis selskabet går konkurs.

Det skriver Businessinsider.

"Grundet at depotaktiverede kryptoaktiver kan anses for at være et konkursbos ejendom, kan de kryptoaktiver, vi har i depot på vegne af vores kunder i tilfælde af en konkurs, blive genstand for en konkursbehandling, og sådanne kunder kan blive behandlet som vores almindelige usikrede kreditorer," meddeler selskabet ifølge mediet.

Det betyder, at kundernes kryptobeholdninger kan gå tabt i tilfælde af en konkurs.

Kryptoplatformen, som sidste år blev børsnoteret, oplevede problemer tilbage i efteråret, da hackere stjal kryptovaluta fra kunderne.

"Mindst 6.000 Coinbase-kunder har fået fjernet midler fra deres konti," meddelte selskabet dengang.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere