Artikel top billede

(Foto: c99)

Steve Jobs får den amerikanske ’Medal of freedom’ hædersmedalje

Den forhenværende Apple-chef hædres med den højeste udmærkelse en amerikansk civil kan få.

Den forhenværende stifter og leder af tech-giganten Apple er blevet tildelt den højeste hæder en amerikansk civil borger af den amerikanske præsident Biden: ’The Medal of Honor’.

Det sker posthumt, godt et årti efter at han afgik ved døden 5. oktober 2011.
Hædersstjernen tildeles ’individer som har ydet enestående bidrag til værdierne, velstanden eller sikkerheden af den amerikanske stat, verdensfreden eller andre signifikante, offentlige eller private foretagender,” lyder det på det Hvide hus hjemmeside.

I meddelelsen prises Jobs’ ’vision, opfindsomhed og kreativitet, der ledte til opfindelser, der har, og stadig, forandrer måden hvorpå verdenen kommunikerer, samt transformerede computeren, musik, film og trådløse tjenester.”

Steve Jobs blev en blandt 16 øvrige modtagere af den amerikanske hæder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere