Artikel top billede

Opdater dine AMD-drivere nu: Nyeste update giver et markant performance-løft

AMD's seneste kuld af grafikdrivere skulle give et markant performance-løft, forsikrer AMD. Lover op til 30 procent højere ydelse.

Det kan i den grad svare sig at ajourføre ens grafikdrivere for AMD-brugere.

Seneste runde opdateringer fra selskabet skulle ifølge selskabet give et performance-løft på 10 procent i alle DirectX 11 baserede spil.

Enkelte spil som Assassin’s Creed Odyssey og World of Warcraft Shadowlands star til at få markante gevinster fra opdateringen, hvor selskabet lover op til 30 procent højere ydelse alene på grund af software-overhalingen.

Performance-løftet stammer fra optimeringer, fra en omsiggribende omskrivning af driverne, som er gentænkt fra bunden af, skriver hardware-mediet Videocardz.

Software-optimeringernes løft er målt fra overgangen fra version 22.3.1 (udsendt i marts måned) til version 22.5.2 (udsendt i maj).

Med de nye optimeringer kommer grafikkort som AMD’s RX 6950 XT, RX 6750 XT samt RX 6650 XT til at overhale Nvidias direkte konkurrenter som henholdsvis RTX 3090, RTX 3070 8GB samt RTX 3060 12GB i udvalgte spil, oplyser AMD.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere