Artikel top billede

(Foto: Romain Dancre)

Tid til nyt job? Her er 10 fede frontend-stillinger, du bør overveje

Hvis det er tid til nye udfordringer, kan du med fordel bruge feriedagene på at søge en af disse spændende 10 stillinger.

I denne uge har vi fokus på frontend udvikling. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Merkle Denmark, Netcompany og Newbanking.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

& friends cph søger it-udviklere til Carnegie, København

Carnegies danske afdeling er på vej ud på en spændende rejse, hvor de skal udvikle nye systemer til forretningen og omlægge gamle systemer til nye teknologiske platforme. Vil du med?

Carnegie anvender de førende teknologier inden for webudvikling, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Angular og Microsoft.Net, og har du også kendskab til Microsoft SQL Server (T-SQL) vil det være et ekstra plus.

Carnegie tilbyder dig en unik mulighed for at spille en aktiv og ansvarsfuld rolle i alle faser af de projekter, du kommer til at deltage i, lige fra forventningsafstemning med forretningen til design, arkitektur og implementering.

Jobbet vil indebære deltagelse i projektmøder sammen med andre projektdeltagere på tværs af Carnegies danske organisation.

Læs hele annoncen her.

Volue Technology Denmark søger developer, Aarhus

Vi søger flere udviklere til Market Services interne systemer for at kunne levere vores services til vores kunder.

Vi arbejder med problemfri udvikling ved hjælp af Microsoft DevOps og GitHub. Systemerne vil primært blive udviklet i C# på .Net6 platformen og vi har meget højt fokus på sikkerhed. Vi overvejer også at bruge funktionel programmering til dele af systemet og erfaring med F # / Scala eller et andet funktionelt sprog er et plus. Volue har en stærk præference for cloud computing, og vi har et stærkt centralt cloud-team, der understøtter udviklingsteamene.

Kandidaterne får stor mulighed for at påvirke retningen for vores udvikling og valg af teknologi. Vi arbejder med en flad struktur, hvor alle stemmer tæller. Udviklerne arbejder tæt sammen med de øvrige funktioner, vi har i Market Services, således at tjenesterne tilpasses, hvad der kræves i driften. Du får god mulighed for at udvikle dig i din rolle, men vi kræver ingen certificeringer, og du vil se din kode i brug.

Læs hele annoncen her.

Sundhed.dk søger dygtige udviklere, København og Odense

Har du lyst til at arbejde i en organisation, der har ansvar for kritisk, national it-infrastruktur inden for sundhedsområdet, og som leverer løsninger, der gør en forskel? Har du lyst til at bringe din faglighed i spil sammen med dygtige og dedikerede kolleger, der sammen løfter den nationale dagsorden på det digitale område og gør sundhed.dk til et endnu bedre sted for både borgere og sundhedsprofessionelle?

Så opruster sundhed.dk netop nu og søger dygtige udviklere, der skal hjælpe os med at levere nye sundhed-it-løsninger efter parternes ønsker samtidigt med, at vi intensiverer indsatsen for at vedligeholde og modernisere eksisterende løsninger.

Som udvikler kommer du til at spille en central rolle i realiseringen af en ambitiøs strategi for udvikling af danskernes sundhedsportal. Du lander i organisationen på et spændende tidspunkt, hvor mange store initiativer er sat i gang, og hvor du får rig mulighed for selv at sætte dit præg på jobbet og udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger softwa­re­ud­vik­ler - udvikling af sam­fund­skri­ti­ske it-systemer til den grønne om­stil­ling, Fredericia

Motiveres du af et job, hvor der er fokus på kompetenceudvikling og plads til fordybelse - og hvor hackathons, code review og løbende feedback er en ufravigelig del af kulturen? Så skal du ikke lede længere.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Du bliver en del af et nyetableret team, hvor du i høj grad kan være med til at sætte dit præg på kulturen. Derudover bliver hele teamet en del af MPO-arten, der arbejder med vitale it-systemer for driften af det danske elsystem.

Læs hele annoncen her.

Newbanking søger senior full stack developer, København

Here is your chance to join a fast-moving, innovative and young Danish RegTech startup!

We seek a full-time Senior Full Stack Developer to help us develop the frontend applications and backend services of our sleek NewBanking Platform according to our product vision and the needs of our customers.

You get to work with smart and ambitious people on greenfield projects using a cutting-edge tech stack and cloud-based infrastructure. You get to be part of a successful startup adventure while working from a top-notch location at Copenhagen Fintech Labs (Christianshavn). We offer a competitive salary (including a warrant programme), a very comfortable and stimulating work environment, plenty of exciting challenges to accelerate your personal learning and growth, and excellent opportunities to network and rub shoulders with world-class software vendors, high-end customers, and new fintech players in the financial sector.

Læs hele annoncen her.

Operate Technology søger frontend-udvikler / si­te­bu­il­der til Operate Te­ch­no­lo­gy, København

Operate Technology søger en stærk frontend-udvikler til alsidige udviklingsopgaver i virksomheden, som er en del af ét af Danmarks bedste og største kommunikationshuse.

Vi skal bruge en ny kollega, der har solid forståelse og passion for HTML, CSS og JavaScript. Du har samtidig mod på at lære Drupals spændende verden som vores primære CMS, og hvordan man konfigurerer en hjemmeside. Du har sans for detaljen og er klar på at dele din eksisterende viden med os andre i teamet.

Måske er du ekspert i at lave fejlfri CSS, som virker i alle browsere, eller måske brænder du for JavaScript. Eller også er du mester i at opsætte CMS-systemer. Du skal have lyst til at lære og til at finde din egen specialisering i Operate Technology.

Læs hele annoncen her.

Danmarks Meteorologiske Institut søger Full stack-udvikler med fokus på frontend til DMI’s nye enhed Over­svøm­mel­se og Hydrologi, København

DMI’s nye myndighedsopgave skal opbygges fra bunden, men integreres med DMI’s eksisterende varslingssystem for farligt vejr og forhøjet vandstand. Løsningen af opgaven kræver indsatser i alle dele af datakæden, fra indsamling af relevante observationsdata til præsentation af varslerne.

Vi ønsker at styrke vores enhed med en full stack-udvikler med fokus på frontend.

Opgaven løses i meget høj grad som teamwork mellem de forskellige medarbejdere i den nye enhed og i godt samarbejde til de øvrige enheder på DMI, herunder et tæt samarbejde til DMI’s meteorologer og hydrologer.

Du hjælper selv til med at strukturere og planlægge dit arbejde og samlet giver dette en stor mulighed for at bidrage med faglighed og passion for produktet, som vi alle tager ansvar for.

Læs hel annoncen her.

Bloom søger senior frontend engineer to great in­nova­ti­ve en­viron­ment, Aarhus

You will be a key part of building the next iteration of WhiteAway groups webshops to be the most performant and scalable webshops in Denmark

For our client WhiteAway Group, we are searching for an experienced Senior Frontend Engineer for their tech team in Aarhus. They are converting the ageing systems to a stack based on React, NextJS and NodeJS. All of which are hosted in AWS.

WhiteAway Group sells and ship household appliances to customers in all of Scandinavia, with an ongoing focus on great customer experiences. Right from the beginning, the company has been focused on being a fresh approach to the market and having a digital mindset. This has resulted in a strong growth, and they still have huge ambitions.

You will join a highly skilled tech department of 40 people, with plans for further growth. The software development unit counts 15 dedicated engineers who work in autonomous squads.

Læs hele annoncen her.

Merkle Denmark søger senior frontend developer, København

Want to join Denmark’s best digital agency?

For the past 9 years, MyImage has named us just that. Right now, we’re looking for YOU and your talents to grow our team and help Merkle get even better.

Can you crack the code to a sublime user experience, and would you like to develop not only cool solutions, but also yourself in an uplifting environment with fantastic benefits – then keep on reading!

Merkle is a leader in data-driven customer experience management (CXM), and we deliver unique, personalized customer experiences across channels and devices. We provide expertise in customer experience strategy and consulting, user experience design, CRM, data management, commerce, mobile, content management systems (CMS), adtech and martech platforms.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger erfaren frontend udvikler, København, Aarhus eller Aalborg

Brænder du for at sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde IT-projekter i Danmark? Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye front-end developer. Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger samt spændende og udfordrende opgaver, der hele tiden tager dig til næste niveau.

Netcompany er på en spændende vækstrejse, og oplever fortsat mærkbar succes, på de løsninger vi leverer både offentligt og privat. Det betyder, at vi lige nu har stor efterspørgsel på forretningskritiske webbaserede applikationer og portaler med store krav til brugergrænseflader på tværs af kanaler.

Vi søger derfor en erfaren front-end developer til vores UI-afdeling, der vil være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, med stor betydning for både mennesker og virksomheder på tværs af det danske samfund og erhvervsliv.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.