Artikel top billede

YouTube pønser på helt ny streamingtjeneste

Endnu en streamingtjeneste kan meget snart blive en realitet. YouTube planlægger at lancere ny tjeneste til efteråret, skriver medie.

YouTube planlægger at lancere en onlinebutik til streaming af videotjenester
og har for tiden samtaler med underholdningsvirksomheder om at deltage i platformen, lyder det fra flere kilder tæt på processen.

Det skriver Wall Street Journal.

Virksomheden håber, at den nye platform, som det refererer til internt som en "kanalbutik", og som har været under arbejde i mindst 18 måneder, kan være tilgængelig allerede i efteråret, lyder det.

Dermed ser det ud til, at YouTube kaster sig ind på et allerede propfyldt streamingmarked, hvor flere andre spillere også er på vej med streamingtilbud.

Tidligere på ugen rapporterede New York Times eksempelvis, at Walmart har holdt samtaler med medievirksomheder om at inkludere streamingunderholdning i dets medlemsservice.

Forleden stod det klart, at Disneys streamingtjeneste med 221,1 millioner kunder lige præcis har overhalet konkurrenten Netflix, der har 220,7 millioner streamingkunder.

Samtidig meddeler Disney nu, at selskabet vil hæve prisen for abonnenter på både Disney+ og selskabet anden streamingtjeneste Hulu, hvis de ønsker at se indhold uden reklamer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere