Artikel top billede

YouTube pønser på helt ny streamingtjeneste

Endnu en streamingtjeneste kan meget snart blive en realitet. YouTube planlægger at lancere ny tjeneste til efteråret, skriver medie.

YouTube planlægger at lancere en onlinebutik til streaming af videotjenester
og har for tiden samtaler med underholdningsvirksomheder om at deltage i platformen, lyder det fra flere kilder tæt på processen.

Det skriver Wall Street Journal.

Virksomheden håber, at den nye platform, som det refererer til internt som en "kanalbutik", og som har været under arbejde i mindst 18 måneder, kan være tilgængelig allerede i efteråret, lyder det.

Dermed ser det ud til, at YouTube kaster sig ind på et allerede propfyldt streamingmarked, hvor flere andre spillere også er på vej med streamingtilbud.

Tidligere på ugen rapporterede New York Times eksempelvis, at Walmart har holdt samtaler med medievirksomheder om at inkludere streamingunderholdning i dets medlemsservice.

Forleden stod det klart, at Disneys streamingtjeneste med 221,1 millioner kunder lige præcis har overhalet konkurrenten Netflix, der har 220,7 millioner streamingkunder.

Samtidig meddeler Disney nu, at selskabet vil hæve prisen for abonnenter på både Disney+ og selskabet anden streamingtjeneste Hulu, hvis de ønsker at se indhold uden reklamer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital