Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Apple dropper at øge produktionen af iPhone 14: Efterspørgslen er der ikke

Hos Apple var der lagt op til, at der skulle produceres ekstra mange af de nye iPhone 14, men de planer er nu droppede, da efterspørgslen ser ud til at skuffe.

Apple skrotter nu planerne om en øget produktion af iPhone 14.

Tech-giganten havde satset på, at efterspørgslen ville stige til vejrs, men det er modsatte scenarie, der er fundet sted.

Det skriver Reuters.

Apple har efter sigende bedt leverandørerne om at sænke produktionen af den nye flagskibstelefon med seks millioner enheder i andet halvår af 2022, lyder det.

I stedet vil selskabet sigte efter at producere 90 millioner iPhones i perioden, hvilket næsten er det samme antal som samme periode sidste år. Det ligger ligeledes i tråd med Apples forudsigelse fra sommeren, fremgår det.

Efterspørgslen på de dyrere iPhone 14 Pro-modeller er støre end for standard-versionerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere